Επικαιρότητα:

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα – Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου

15 Ιουν. 2022 - 09:28 | Media
Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα – Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου

Μια ιδιαίτερη στιγμή είχε στον τηλεοπτικό αέρα η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Τετάρτη. Η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού για τον γιο της, συγκινήθηκε και δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε τα εξής: «Τη θαυμάζω γιατί, συγκινούμαι που το λέω, όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο….

Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και…».  
Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα και μετά από λίγο συνέχισε λέγοντας: «Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…».