Επικαιρότητα:

Φαίη Σκορδά: Η αντίδραση μετά την αγωγή 100.000 ευρώ του Αλέξη Κούγια

16 Ιουν. 2022 - 13:19 | Media
Φαίη Σκορδά: Η αντίδραση μετά την αγωγή 100.000 ευρώ του Αλέξη Κούγια

Όταν θα έρθει η ώρα του ταμείου, τότε παρακαλώ πολύ να έχουν κάνει καλά συμβόλαια ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά, να έχουν και κάποια περιουσιακά στοιχεία για να αποζημιώσουν. Σήμερα η κυρία Σκορδά θα παραλάβει μια αγωγή 100.000 ευρώ ... Είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών που βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο.

“Χθες πληροφορήθηκα ότι στη μεν εκπομπή που παρουσιαστές είναι ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά παίχτηκε μαγνητοσκοπημένη δήλωση μιας κυρίας, της κυρίας Τζώρτζη. Μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι έχει παίξει τη νταντά σε ένα σίριαλ, η οποία τόλμησε και είπε ότι εγώ είμαι αλήτης και κάνω αλήτικη υπεράσπιση. Να ξέρετε μόλις πάμε στα δικαστήρια και πει αυτή τη δικαιολογία και την πει και η κυρία Σκορδά και ο κύριος Λιάγκας, ότι εμείς έπρεπε να το παρουσιάσουμε, θα γελάει το δικαστήριο” σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.
 
“Και όταν θα έρθει η ώρα του ταμείου, τότε παρακαλώ πολύ να έχουν κάνει καλά συμβόλαια ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά, να έχουν και κάποια περιουσιακά στοιχεία για να αποζημιώσουν. Σήμερα η κυρία Σκορδά θα παραλάβει μια αγωγή 100.000 ευρώ όχι για την εκπομπή την προχθεσινή γιατί για οτιδήποτε για μένα θα έρχεται και μια αγωγή ξεχωριστά. Βέβαια, θα παραλάβουν όλοι, 5-10 αγωγές από τον κύριο Λιγνάδη για όσα έχουν κάνει εδώ και 15 μήνες” πρόσθεσε.

Φαίη Σκορδά: Η αντίδραση μετά την αγωγή του Αλέξη Κούγια

Το πρωί της Πέμπτης 16/6, στο ξεκίνημα του Πρωινού, ο Γιώργος Λιάγκας, προλογίζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από τα δικαστήρια, είπε στη Φαίη Σκορδά για την αγωγή ύψους 100.000 ευρώ. «Πάμε να δούμε τι δήλωσε πριν από λίγο ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για την επιστολή των 343 προσωπικοτήτων από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, μίλησε σε αγωγές που έκανε ή ετοιμάζεται να κάνει. Νομίζω είσαι κι εσύ μέσα, ανέφερε το δικό σου όνομα. Νομίζω σου ζητάει 100.000 ευρώ. Δεν ξέρω!» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο πριν από τις δηλώσεις Κούγια, ενώ μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, είπε: «Μάλιστα… Κάποια εξέλιξη για τη δίκη ρεπορταζιακά έχουμε; Εδώ δεν ακούσαμε κάτι περί δίκης. Δίκιο έχει ο κ. Κούγιας».

Στη συνέχεια προβλήθηκαν οι δηλώσεις της δικηγόρου Μαρίας Κουρτέση που αναφέρεται, επίσης, μέσα στην ανακοίνωση του κ. Κούγια. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο, σημειώνοντας πως « δε μπορεί να έχει παράπονο… Εγώ δε θα μπω στην ουσία των αγωγών και των μηνύσεων που θα κάνει σε όλους μας ο Αλέξης Κούγιας. Δεν πρέπει να έχει παράπονο».

«Δεν θα ήθελα να το σχολιάσουμε» είπε κατηγορηματικά η Φαίη Σκορδά.