Σασμός – Spoiler: Τα νέα για την υγεία της Αργυρώς και η εντολή θανάτου

17 Ιουν. 2022 - 07:56 | Media
Σασμός – Spoiler: Τα νέα για την υγεία της Αργυρώς και η εντολή θανάτου

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στον Σασμό του Alpha με πολλές ανατροπές να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

 Ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο, τη στιγμή που τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά.

Ο παπα – Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη.

Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια ενώ μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική, ενεργοποιώντας τις ενοχές του Μαθιού, την ώρα που ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό χειρουργείο
Το χειρουργείο της Αργυρώς με τη μεταμόσχευση νεφρού με δότη τον Αστέρη θα αποτελέσει και τις τελευταίες σκηνές του φετινού κύκλου.

Ο γιατρός ειδοποιεί την Μαρίνα για την εύρεση δότη και της ανακοινώνει ότι αυτός είναι ο Αστέρης ο οποίος όμως έχει βάλει όρο για να γίνει το χειρουργείο να μη μάθει κανείς την ταυτότητά του. Η Μαρίνα δέχεται φυσικά.

Ο Αστέρης ανακοινώνει και στον Μαθιό τι πρόκειται να κάνει και του προτείνει να προσποιηθούν ότι πάνε επαγγελματικό ταξίδι στην Ιταλία καθώς το χειρουργείο γίνεται στην Αθήνα.

Ο Μαθιός είναι αρνητικός στην αρχή καθώς φοβάται για τον αδερφό του όμως στη συνέχεια συμφωνεί και φροντίζει η Καλλιόπη να μη μάθει τίποτα.

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Από τη μία η οικογένεια Βρουλάκη και από την άλλη οι δύο Σταματάκηδες σε μια ενωμένη προσπάθεια για να σώσουν τη ζωή της Αργυρώς.

Και οι δύο ομάδες έχουν αγωνία για την έκβαση του χειρουργείου και την υγεία των ανθρώπων τους. Τα φώτα του χειρουργείου ανάβουν και οι ζωές των δύο πρωταγωνιστών αλλάζουν για πάντα.

Η διαδικασία δύσκολη αλλά το χειρουργείο γίνεται με επιτυχία. Αστέρης και Αργυρώ είναι πλέον ενωμένοι για πάντα παρότι η Αργυρώ δε γνωρίζει τίποτα για αυτό.

Η Μαρίνα σηκώνει το βάρος του μεγάλου μυστικού το οποίο τελικά μοιράζεται με τον Αντώνη και οι δυο τους αναρωτιούνται ποια είναι η σωστή κίνηση.

Σασμος επόμενα επεισόδια: Η Άσπα βρίσκει νεκρό τον Άγγελο σε λίμνη αίματος
Τριπλό χτύπημα θα δεχθεί στα επόμενα επεισόδια ο Άγγελος που θα βρεθεί στο επίκεντρο για τον πλέον τραγικό λόγο. 
Ο Μαθιός παρότι ετοιμάζεται για τον γάμο του με την Βασιλική νιώθει πως κινδυνεύει και για αυτόν τον λόγο παίρνει την απόφαση να βρει τον Άγγελο και να χτυπήσει άσχημα.

Ο Άγγελος γίνεται έξαλλος από αυτή του τη κίνηση και ενημερώνει την Καλλιόπη πως σκοπεύει να πάει στην Αστυνομία και να καταγγείλει τον γιο της για όλα όσα έκανε.

Η οργή όμως της Καλλιόπης ξεχειλίζει και είναι έτοιμη να κάνει κάτι που ούτε η ίδια φανταζόταν. Πηγαίνει στο σπίτι του Άγγελου έτοιμη να βάψει με αίμα πάλι την οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Με ένα νυστέρι μαχαιρώνει τον Άγγελο στα πλευρά και φεύγει χωρίς όμως να τον σκοτώσει. Αυτός που θα του δώσει την χαριστική βολή, τυφλωμένος από το μίσος που τρέφει για αυτόν, θα είναι ο Κώστας.

Εκείνος θα πάει στο σπίτι του, θα τον βρει σχεδόν νεκρό και θα τον αποτελειώσει. Με την Άσπα να τον εντοπίζει λίγο αργότερα, νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.