Επικαιρότητα:

Η Γη της Ελιάς: Χαμός ανάμεσα σε Μυρτάλη και Άννα. Ο Κουράκος καταρρέει στον γάμο της Βασιλικής

17 Ιουν. 2022 - 09:50 | Media
Η Γη της Ελιάς: Χαμός ανάμεσα σε Μυρτάλη και Άννα. Ο Κουράκος καταρρέει στον γάμο της Βασιλικής

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη Γη της Ελιάς στο Mega.

 Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται τη Φανή και τη μικρή Αγγελική, και όλα φαίνεται να πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους.

Από την άλλη, η Άννα παρακούει μια εντολή της Μυρτάλης με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στο ελαιοτριβείο. Ωστόσο, όλοι παίρνουν το μέρος της Άννας.
 
Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στη Μάνη, ενώ λίγο αργότερα, ο Λυκούργος και η Χάιδω ανακοινώνουν στον Φίλιππο ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.

Η Μαργαρίτα παρακολουθεί τον Αλέξη με αποτέλεσμα να διαπιστώσει ότι δεν πηγαίνει στις συνεδρίες με τον ψυχίατρο στη Σπάρτη.

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη ημέρα. Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι γεγονός και ο Κουράκος με την Ιουλία φορούν τα καλά τους για να τιμήσουν το νεαρό ζευγάρι, στην γη της ελιάς. Μόνο που τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν…

Η τελετή πραγματοποιείται και η χαρά όλων είναι απερίγραπτη. Κανείς δε περιμένει αυτό που ακολουθεί. Η Βασιλική και ο Φίλιππος παντρεύονται και ύστερα βαφτίζουν στην κορούλα τους.

Η Χάιδω και ο Λυκούργος είναι φανερά συγκινημένοι. Η Άννα παντρεύει το ζευγάρι και ελπίζει μελλοντικά να δει και τον εαυτό της σε αυτή τη θέση. Όλα κυλούν αρμονικά και όμορφα, μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο…

Ο Γιώργης Κουράκος δέχεται ένα τηλεφώνημα στον γάμο, το οποίο τον κάνει να χάσει το μυαλό του, στην γη της ελιάς. Αμέσως χλομιάζει, η Ιουλία τον παρακαλάει να της πει τι συμβαίνει, εκείνος, όμως, είναι σιωπηλός…

Κάποιος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Δημήτρη. Το τηλεφώνημα αυτό έρχεται από το αστυνομικό τμήμα. Ο Δημήτρης, ο γιος της Αθηνάς, εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένος. Ο Κουράκος δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση. Όλοι γλεντούν και γιορτάζουν κι εκείνος τους κοιτάζει από μακριά, μη μπορώντας να αντιδράσει.

Πώς να ξεστομίσει ένα τέτοιο νέο; Ο θάνατος του Δημήτρη θα φέρει την απόλυτη ανατροπή, στα επόμενα επεισόδια. Οι ύποπτοι για τη δολοφονία του είναι ο Δημοσθένης, ο Κωνσταντίνος, αλλά και η… Αθηνά, η οποία είχε έντονους καυγάδες τελευταία μαζί του. Ένας νέος κύκλος γεμάτος σασπένς, ξεκινά.

youfly.