Μικρούτσικος: Απαντά στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Οι σκηνές με τη νικήτρια που δεν έδειξαν οι κάμερες

17 Ιουν. 2022 - 12:13 | Media
Μικρούτσικος: Απαντά στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Οι σκηνές με τη νικήτρια που δεν έδειξαν οι κάμερες

Στον Ανδρέα Μικρούτσικο αναφέρθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μιλώντας στο Κρήτη Tv, ενώ υπονόησε ότι ο παρουσιαστής δεν τη συμπαθεί για λόγο που η ίδια αγνοεί. 
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”, επισημαίνοντας ότι ουδέποτε είχε κάτι προσωπικό με τη νικήτρια του Big Brother, ωστόσο, όποια γνώμη έχει, πλέον, για την ίδια έχει διαμορφωθεί από τη συμπεριφορά της στο παιχνίδι τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερςες.

Ο παρουσιαστής ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι υπήρξαν συμπεριφορές της που δεν προβλήθηκαν ποτέ στην τηλεόραση, ενώ τόνισε ότι η επιλογή των παικτών σε ανάλογα παιχνίδια θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική, καθώς  «ο εγκλεισμός πολλαπλασιάζει…πράγματα».

«Μίλησα για τη συμπεριφορά της κι η παραγωγή μου έλεγε μην πειράζεις την πρωταγωνίστριά μας. Εγώ της έκανα συνεντεύξεις κι αν έπαιζαν… Να μην μιλήσω. Ήταν ένας άνθρωπος ικανός να σπάσει το στούντιο και μετά να γελά ασταμάτητα. Της ασκούσα μια στοιχειώδη κριτική. Μου έλεγαν μην της πεις αυτό θα φύγει. Τους λέω ποιος θα φύγει; Η Άννα Μαρία θα τελειώσει η εκπομπή και θα τη ναρκώσετε για να φύγει. Στο φινάλε τελείωσε η εκπομπή και δεν ερχόταν. Φιλούσε τα σοβατεπί, τους τοίχους, τα έπιπλα κ.ά… Είναι η ίδια γυναίκα που έχει σπάσει πόρτα. Το έχουν δείξει κι άλλα δεν έδειξαν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.