Επικαιρότητα:

Σασμός: Ο Άγγελος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον Μαθιό. Τα επόμενα επεισόδια

18 Ιουν. 2022 - 05:52 | Media
Σασμός: Ο Άγγελος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον Μαθιό. Τα επόμενα επεισόδια

Ο Άγγελος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από το Μαθιό, στο «Σασμό» κι αυτή η πράξη θα σημάνει την αρχή του τέλους. Τι προκάλεσε την οργή του Μαθιού;

Λίγο πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο, ο Μαθιός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού φοβάται μην αποκαλυφθεί ότι εκείνος ευθύνεται για τον φόνο του Στεφανή. Έχει μάθει ότι ο Μανόλης κι η Κλαίρη γνωρίζουν για το θανατικό και τρέμει στην ιδέα μην το αποκαλύψουν και ο γάμος του με τη Βασιλική τιναχτεί στον αέρα.

Έτσι, βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο να ξεσπάσει, που δεν είναι άλλος από τον Άγγελο. Εξοργισμένος για την αγορά του κτήματος και πεπεισμένος ότι εκείνος ευθύνεται για την πτώση των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός είναι έξω φρενών και πιστεύει ότι ο Άγγελος φταίει που έχασε τη μισή του περιουσία

Με όση οργή και μίσος έχει μέσα του πηγαίνει στον Άγγελο και δίχως δεύτερη σκέψη τον σαπίζει στο ξύλο. Ο Άγγελος μην μπορώντας να αντιδράσει καταφέρνει να το σκάσει. Ύστερα από αυτό το περιστατικό πηγαίνει κατευθείαν στην Καλλιόπη και απειλεί ότι θα τους καταγγείλει στην αστυνομία.

Η Καλλιόπη δεν μπορεί να αφήσει την οικογένειά της να καταστραφεί. Η καρδιά της γεμίζει ακόμη περισσότερο μίσος και σε μία στιγμή παραφροσύνης πηγαίνει στο ιατρείο και του επιτίθεται με νυστέρι μαχαιρώνοντάς τον στα πλευρά.

Ο Άγγελος το σκάει, αλλά τη χαριστική βολή θα του δώσει ο Κώστας, ο οποίος μισεί τον γιατρό επειδή του “έκλεψε” την Άσπα.

Πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός όταν μάθει ότι η μητέρα του ευθύνεται για τον θάνατο του Άγγελου στο «Σασμό»; Το τέλος έρχεται!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 162 , 163 ,164 , 165 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA

 
Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 162 στις 20/6/22
Επεισόδιο 162
Δευτέρα 

Η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός. Εν τω μεταξύ ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς.

Από την άλλη πλευρά η αποκάλυψη της αλήθειας από τη Στέλλα φέρνει τον Καραπάνο σε απόλυτο αδιέξοδο. Αυτός που πίστευε τόσον καιρό για εχθρό είναι ο γιος του. Συγκλονισμένος τρέχει να προλάβει το κακό, ενώ ο Γεράσιμος συνεχίζει την  μέρα του γεμάτος μίσος για τον πατέρα που του κατάστρεφέ την ζωή.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 163 στις 21/6/22
Επεισόδιο 163
Τρίτη 

Οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για άλλη μια φορά. Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους.

Ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό. Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο.

 
Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 164 στις 22/6/22
Επεισόδιο 164
Τέταρτη 

Η Μαρίνα ξεσπά με οργή στον Αστέρη όταν μαθαίνει ότι προσέγγισε τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα, και του ζητά ξανά να μείνει μακριά από την Αργυρώ.

Η Καλλιόπη πείθεται να υπογράψει για το κτήμα, ενώ ο Αστέρης κάνει εξετάσεις, αποφασισμένος να βοηθήσει την Αργυρώ.
Ο Γεράσιμος δίνει τελεσίγραφο στη Στέλλα, όσον αφορά στη σχέση τους.

 
Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 165 στις 23/6/22
Επεισόδιο 165
Πέμπτη 

Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους καθώς η Αργυρώ περιμένει μια αχτίδα ελπίδας στην υπόθεση της υγείας της. Ο Αστέρης που κρατά τον λόγο του στη Μαρίνα μένει μακριά της, αλλά η σκέψη του είναι σ’ αυτήν. Όπως κι η ανάγκη του να είναι αυτός που θα τη βοηθήσει…