Επικαιρότητα:

The Masked Singer: Κανείς δεν περίμενε το πρόσωπο που έκρυβε αυτή η μάσκα

18 Ιουν. 2022 - 22:06 | Media
The Masked Singer: Κανείς δεν περίμενε το πρόσωπο που έκρυβε αυτή η μάσκα

Για άλλο ένα βράδυ Σαββάτου, το The Masked Singer με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά είχε τον πρώτο λόγο στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και βεβαίως στο νέου του ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό.

 
Πολλές ήταν οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις που και σε αυτό το επεισόδιο παρέλασαν στη σκηνή με τους τέσσερις κριτές – ντετέκτιβ, Νίκο Μουτσινά, Αθηνά Οικονομάκου, Θοδωρή Μαραντίνη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να επιχειρούν να βρουν όλα τα στοιχεία για τους επώνυμους που κρύβονταν πίσω από τις μάσκες.

Νέα προσθήκη στο The Masked Singer αποτέλεσε ο παιχνιδιάρης Αχυρούλης που ήρθε για να ανακατέψει ακόμα περισσότερο την τράπουλα στο σόου!

«»Με έχουν αναφέρει εδώ αρκετές φορές και οι detectives και οι φίλοι στο Twitter! Τι Cyber Girl με έχουν πει, τι Γορίλα, τι Παπάκι… Και γω στο παρελθόν έχω φορέσει μάσκα! Κάθε εβδομάδα και μια διαφορετική μάσκα και το απόλαυσα πάρα πολύ. Ακόμα ξέρω πολύ καλά πως είναι να δέχεσαι όλων των ειδών τα σχόλια και να μην μπορείς μάλιστα να κρυφτείς πίσω από μια μάσκα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει» σημείωσε ο Αχυρούλης στο εισαγωγικό του απόσπασμα.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, ο Αχυρούλης δεν άντεξε και έβγαλε με «νεύρα» την μάσκα του καθώς βαρέθηκε όπως είπε! Και πίσω από αυτήν, πίσω από τα στάχια, κρυβόταν η Κατερίνα Στικούδη που θέλησε να κάνει μια guest εμφάνιση στο The Masked Singer

Όπως κάθε φορά, στο κλείσιμο της βραδιάς, μια μάσκα έμελλε να βγει και να αποκαλυφθεί το πρόσωπο εκείνου ή εκείνης που την φορούσε λίγο πριν αποχωρήσει από το The Masked Singer. Και ο Σάκης Ρουβάς μάς παρουσίασε, τόσο σε εμάς όσο και στους τέσσερις κριτές – ντετέκτιβ, πως η Cyber Girl είναι η Μαρία Κορινθίου!