Στενεύουν τα περιθώρια για Σκορδά και ΑΝΤ1 - Το Star… καραδοκεί!

21 Ιουν. 2022 - 16:02 | Media
Στενεύουν τα περιθώρια για Σκορδά και  ΑΝΤ1 -  Το Star… καραδοκεί!

Τα περιθώρια συνεργασίας στενεύουν για τη Φαίη και τον ΑΝΤ1, και η φημολογία πως το Star… καραδοκεί για την περίπτωση που συμβεί το «ατύχημα», δηλαδή να αρπάξει τη Σκορδά το κανάλι της Κάτω Κηφισίας, όλο και φουντώνει!

Αν και θα έπρεπε να έχει υπογράψει από την προηγούμενη εβδομάδα με τον ΑΝΤ1 η δημοφιλής παρουσιάστρια, φαίνεται ότι τελικά υπάρχει εμπλοκή με το συμβόλαιο που κρατάει στα χέρια της. 

Σε κάποιο σημείο, όπως λέγεται, υπάρχει σημαντική διαφωνία μεταξύ του σταθμού και της ωραίας Φαίης, με τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια να υποστηρίζουν ότι ίσως έχει να κάνει με τη διάρκεια της εκπομπής της και τις ώρες προβολής της παραγωγής της. Μια κρίσιμη λεπτομέρεια είναι, πάντως, πως το συμβόλαιο της Σκορδά λήγει στις 30 Ιουνίου, ενώ η εκπομπή «Το πρωινό» ρίχνει αυλαία στις 8 Ιουλίου. 

Τα περιθώρια έχουν στενέψει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο και, όπως ακούγεται, θα υπάρξει ραντεβού της Φαίης με τη διοίκηση του ΑΝΤ1, τουλάχιστον μέχρι αύριο, για να λήξει το θέμα. Αν τελικά πει το μεγάλο «ναι» στον ΑΝΤ1, η Φαίη έχει ήδη επιλέξει τους συνεργάτες της. Η Φαίη Σκορδά έχει δηλώσει πως επιθυμεί τη Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Να πάει, δηλαδή, δοκιμασμένα και σίγουρα.

Φήμες, όμως, θέλουν την αγαπητή σεφ και τη γνωστή δημοσιογράφο να μην έχουν κάνει κάποιο ραντεβού με τη διοίκηση του ΑΝΤ1.

Espressonews.gr