Σπύρος Μαρτίκας: Η επεισοδιακή επιστροφή στην Ελλάδα

27 Ιουν. 2022 - 11:45 | Media
Σπύρος Μαρτίκας: Η επεισοδιακή επιστροφή στην Ελλάδα

Κι εκεί που λέγαμε πως οι επιστροφές των παικτών του φετινού «Survivor 2022» στη Ελλάδα είναι πιο low key, χωρίς εκδηλώσεις λατρείας τύπου Τριαντάφυλλου και συνωστισμό από κάμερες, ο Σπύρος Μαρτίκας μας διέψευσε.

Ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη υπό καταιγισμό φλας με τους ρεπόρτερ να έχουν στηθεί από νωρίς για να αποσπάσουν μία δήλωση.

Η ερώτηση φυσικά που κερδίζει όλα τα βραβεία είναι αν ο τέως παίκτης θα συνεχίσει ως φαρμακοποιός ή θα εκμεταλλευτεί την δημοφιλία του σε άλλη κατεύθυνση.

Εννοείται πως ο Σπύρος Μαρτίκας δεν απάντησε. Περιστοιχισμένος από τους άνδρες της παραγωγής, αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει στους παρευρισκόμενους που είχαν την καλοσύνη να βρεθούν στην αίθουσα αφίξεων του Ελευθέριος Βενιζέλος Κυριακή και αποχώρησε.

Όχι όμως πριν προκαλέσει ένα τουλάχιστον επεισόδιο.

Όπως εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, πέρασε το σαββατοκύριακό της στη Ρώμη μαζί με φιλικό της πρόσωπο που δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. Γι’ αυτό αποφάσισαν να βγουν ξεχωριστά από το αεροδρόμιο, ώστε να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όμως, την ώρα που η παρουσιάστρια έβγαινε από τον χώρο των αποσκευών, έπεσε πάνω σε «τείχος» φωτογράφων και κάμεραμαν, ανάμεσά τους και από τη «Super Κατερίνα». Αγανακτισμένη, πήρε τους συνεργάτες της να τους ζητήσει λογαριασμό, για να ανακαλύψει με καθυστέρηση ότι η άφιξή της συνέπεσε με εκείνη του Μαρτίκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: