Επικαιρότητα:

Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Οι δύο ηθοποιοί μιλούν για το φινάλε των Άγριων Μελισσών

27 Ιουν. 2022 - 13:18 | Media
Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Οι δύο ηθοποιοί μιλούν για το φινάλε των Άγριων Μελισσών

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Ηλέκτρα του Ευριπίδη», Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος μιλούν μετά την πρεμιέρα της παράστασης, για τη συνεργασία τους στο θέατρο αλλά και για το πολυαναμενόμενο φινάλε των «Άγριων Μελισσών».
Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη, Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος μιλούν μετά την πρεμιέρα της παράστασης για τη συνεργασία τους στο θέατρο αλλά και για το πολυαναμενόμενο φινάλε των «Άγριων Μελισσών».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος παραδέχεται ότι «είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που έχεις αναπτύξει μια χημεία» και για το τέλος της επιτυχημένης σειράς  ο πρωταγωνιστής αναφέρει ότι «το τέλος των Άγριων Μελισσών με κάποιον τρόπο μας δικαιώνει όλους».

Από την πλευρά της, η Μαρία Κίτσου, αναγνωρίζει ότι: «Μετά την πρεμιέρα ένιωσα μια ανακούφιση».

Για το φινάλε των Άγριων Μελισσών, η πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει: «Στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών θα πέσει πολύ κλάμα πανελληνίως».

Ερωτώμενη εάν θα συνεργαζόταν με τον Μάρκο Σεφερλή, η Μαρία Κίτσου απαντάει με ειλικρίνεια: «Θα συνεργαζόμουν με τον Μάρκο Σεφερλή σε μια καλή επιθεώρηση. Δεν υπάρχουν ποιοτικοί και εμπορικοί ηθοποιοί».

Στην παράσταση συμμετέχει και ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους προχώρησε σε μία απρόσμενη εξομολόγηση λέγοντας:

«Είναι η πρώτη φορά που παίζω τραγωδία, τόσα χρόνια αδίκησα τον εαυτό μου που δεν το έκανα».

Το έργο «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα και σε μετάφραση Στρατή Πασχάλη, θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας από το Κατράκειο θέατρο.