Στάθης Σχίζας: Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία, δεν μας θυμάται, υποφέρω με αυτό που βλέπω

30 Ιουν. 2022 - 05:04 | Media
 Στάθης Σχίζας: Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία, δεν μας θυμάται, υποφέρω με αυτό που βλέπω

Η αποχώρηση του Νίκου Γιάννη άλλαξε τις ισορροπίες μια για πάντα στο φετινό Survivor. Απαρηγόρητοι, μάλιστα ήταν στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/6) η Σταυρούλα και ο Στάθης με την αποχώρηση του φίλου τους. «Το κακό νικάει το καλό» ανέφεραν μεταξύ άλλων, ενώ τους ξάφνιασε δυσάρεστα η έπαρση της Μαίης στο συμβούλιο.

Απέμεναν μόλις δύο αγώνες ασυλίας και μια αποχώρηση για να καταλήξουμε στους 4 παίκτες που θα καταφέρουν να βρεθούν στον μεγάλο Ημιτελικό της Αθήνας. Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου πλέον έχουν την πλειοψηφία και το… πάνω χέρι στις επερχόμενες ψηφοφορίες.

 Η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι ο Στάθης Σχίζας, ωστόσο, δεν έχουν πει ακόμα την… τελευταία τους λέξη.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/6) οι πέντε παίκτες ρίχτηκαν στη μάχη για τον προτελευταίο αγώνα ασυλίας. Όλοι τους τον χαρακτήρισαν ως τον πιο κρίσιμο της χρονιάς και το απέδειξαν λίγη ώρα αργότερα στον στίβο μάχης, όπου με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει έκαναν τα πάντα για να τον κερδίσουν. Ποιος ή ποια κατάφερε να φορέσει τελικά το κολιέ της ασυλίας;

Ο Άρης πήρε ξανά την ασυλία αλλά η κόντρα με τη Σταυρούλα συνεχίζεται – «Τόσο καιρό ο κ… λος μου σας κερδίζει!» – «Αν είσαι άντρας, παραδέξου το!»
Ο Άρης Σοϊλέδης πήρε και πάλι την ασυλία στο Survivor αλλά η κόντρα με τη Σταυρούλα συνεχίζεται.

Στο τελευταίο run η Σταυρούλα τον αντιμετώπισε αλλά η τύχη του Άρη ήταν πολύ μεγάλη. Έριξε τρεις στόχους ταυτόχρονα με τη Σταυρούλα να του φωνάζει «άμα είσαι κ… λος».

Μόλις ο αγώνας τελείωσε, ο Άρης στράφηκε εναντίον της για τα λόγια της.

«Τόσον καιρό ο κ… λος μου σας κερδίζει. Σ’ ευχαριστώ Σταυρούλα για τα καλά σου λόγια!» της είπε.

Με την απονομή του τοτέμ ο παίκτης διαμαρτυρήθηκε διότι ενώ όπως είπε αποθεώνει παντού τη Σταυρούλα εκείνη όταν την κέρδισε στο τελευταίο run του είπε «άμα είσαι κ… λος».

Η Σταυρούλα είπε στον Γιώργο Λιανό ότι το είπε χάρην αστεϊσμού όμως ο Άρης δεν το δέχτηκε.

Η Σταυρούλα πάλι στο κιου μετά τον αγώνα δήλωσε ότι η νίκη του Άρη δεν ήταν τίμια «γιατί όταν είχα ήδη δύο ζωές γύρισε και μου είπε ότι πρέπει να σε βγάλω έξω.

Παίζουν ο Άρης με την Ασημίνα και από κει που δεν ήταν άστοχος έκανε τις αστοχίες της ζωής του. Θεωρώ ότι “έδωσε” το παιχνίδι ξεκάθαρα. Μπορεί να λέει ότι είναι εθισμένος με τη νίκη αλλά το χθεσινό παιχνίδι το έδωσε ξεκάθαρα».

«Δεν σε συμφέρει να πας με μένα στον τελικό. Το θεωρώ κουτοπόνηρο και μετά, είσαι άντρας; Βγες και παραδέξου το! Μην προσπαθούν να παίξουν με τη νοημοσύνη μου και του κόσμου. Τι νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι;» είπε η Σταυρούλα.

Αργά το βράδυ, στο Συμβούλιο του Νησιού, λίγο πριν την ψηφοφορία, οι αποκαλύψεις διαδέχτηκαν η μία την άλλη κι η συγκίνηση κυριάρχησε.

Ξέσπασε σε δάκρυα η Ασημίνα – «Με τρώει μέσα μου, έχω δεχτεί πολύ bullying για τα κιλά μου»
Περισσότερες πληροφορίες για τους παίκτες του Survivor ζήτησε ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο, μιας και το παιχνίδι οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Την αρχή έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα για το bullying που είχε δεχτεί για τα κιλά της. Η Ασημίνα διηγήθηκε πώς η μητέρα της την πήγε στον στίβο γιατί είχε παραπανίσια κιλά.

«Έχω περάσει από διατροφολόγους για διατροφές από τις οποίες κάποιες φορές ξέφευγα γιατί δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω. Έχω δεχτεί πολύ bullying για τα κιλά μου, το οποίο με τρώει μέσα μου ακόμα αλλά το προσπαθώ και δεν το αφήνω να με καταβάλει. Για αυτό σταμάτησα τον στίβο γιατί ίσως να μην είμαι τόσο πειθαρχημένη για να μπορέσω να αντέξω τόσο πολύ και να μπορέσω να το καταφέρω. Μετά κατάλαβα ότι είμαι καλή στο ποδόσφαιρο. Εκεί ένιωσα μια ασφάλεια γι΄αυτό παρέμεινα στην μπάλα.

Όταν γυρίσω δεν ξέρω τι θα κάνω, είμαι πολύ μπερδεμένη, σκέφτομαι ακόμα και έπταθλο να κάνω» είπε η Ασημίνα.

 
Μιλώντας για τον Χρήστο Δάντη είπε ότι η πρώτη γνωριμία τους έγινε στην Κρήτη.

«Ήμουν για προετοιμασία στον στίβο, είχα ανεβάσει ένα στόρι με ένα τραγούδι του, και ήταν και εκείνος στο Ηράκλειο. Την επόμενη μέρα έτυχε να πάμε σε καφετέριες στο κέντρο του Ηρακλείου, ειδωθήκαμε, μιλήσαμε και εκεί γνωριστήκαμε» είπε.

 
«Έχω ένα όνειρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024, δεν ξέρω σε ποιο αγώνισμα. Έχω ένα όνειρο να πάω στη Γαλλία και να προσπαθήσω πάρα πολύ για αυτό» αποκάλυψε.

 
Στάθης Σχίζας: «Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία, δεν μας θυμάται, υποφέρω με αυτό που βλέπω»
Για τη σχέση με τον πατέρα του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε από τη μεριά του ο Στάθης Σχίζας.

Ο ποδοσφαιριστής εξήγησε αρχικά ότι δεν ήταν καθόλου καλός μαθητής και στα 16 του παράτησε το σχολείο και άρχισε να βοηθά τους γονείς τους.

 
Ακολούθως μίλησε για τον μπαμπά του που είναι σοβαρά άρρωστος.

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου πραγματικά… Αυτή τη στιγμή έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Έχει μια νόσο κι είναι παράλυτος. Ούτε μας θυμάται. Ο μοναδικός που θυμάται πιο έντονα είμαι εγώ και τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα και δεν ξέρει τι συμβαίνει.

Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Ήμασταν κολλητοί, παντού μαζί. Και τη μάνα μου τη λάτρευα αλλά με τον πατέρα μου είχα μια άριστη σχέση, με λάτρευε και σε εμένα είχε πιο πολύ αδυναμία. Και τώρα τον υπεραγαπώ αλλά δεν με καταλαβαίνει για να του το πω. Υποφέρω με αυτό που βλέπω» εξομολογήθηκε ο Στάθης Σχίζας.

Όπως είπε πάρα πολύ νωρίς πήγε στη Λευκάδα για να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. «Βρέθηκα ένα παιδί 20 χρονών με την κοπέλα μου έγκυο. Μέσα σε όλα αυτά τυχαίνει και αρρωσταίνει η μητέρα μου με καρκίνο. Ταυτόχρονα να τρέχω και τη μητέρα μου, και τη δουλειά και τη μικρή και μέχρι τα 26 μου δεν είχα ζωή. Ήταν μία παράνοια, το άφησα το ποδόσφαιρο. Έβλεπα τη μητέρα μου και έβγαζε την περούκα από τις χημειοθεραπείες και έβλεπα τις μελανιές στα χέρια της. Ήρθε και ο χωρισμός με την κόρη μου, πήγε στην Άρτα και κάθε Παρασκευή πήγαινα να δω το παιδί επί 4 μήνες. Έκανα μια ζωή 50άρη και ήμουν 20. Έπεφταν τούφες από τα γένια μου».