Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει τη 2η ατομική Ασυλία; Ποιος τραυματίζεται;

30 Ιουν. 2022 - 06:32 | Media
Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει τη 2η ατομική Ασυλία; Ποιος τραυματίζεται;

Δεύτερος και κρίσιμος αγώνας ασυλίας ξημερώνει σήμερα 30/6 στο Survivor με τους πέντε εναπομείναντες παίκτες να τα δίνουν όλα, καθώς γνωρίζουν ότι ο ηττημένος πάει στον… τάκο. Εν τω μεταξύ η αγωνία κορυφώνεται όταν κατά τη διάρκεια του run παίκτης καταρρέει. Ποιος τραυματίζεται;

Για τη σημασία της ατομικής ασυλίας στον αποψινό αγώνα συζητούν Στάθης και Σταυρούλα, οι οποίοι γνωρίζουν πώς αν χάσουν τότε η υποψηφιότητα του Στάθη είναι δεδομένη. Και αυτό γιατί οι τρεις αντίπαλοί τους υπερτερούν το δίχως άλλο. Από την άλλη Άρης, Ασημίνα και Μέη δεν φαίνονται διατεθειμένοι ν’ αφήσουν αμαχητί τον αγώνα. Γι’ αυτό και μάχονται μέχρι τελικής πτώσεως, ευελπιστώντας σε μία αριθμητική υπεροχή. 
Ωστόσο και οι πέντε παίκτες σοκάρονται, όταν βλέπουν τον Άρη να καταρρέει, ενώ είναι σε εξέλιξη ο αγώνας. Εκείνος όπως δείχνει και το τρέιλερ δείχνει να σφαδάζει από τους πόνους. Σημειωτέον και πριν λίγες εβδομάδες ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί στον ώμο, γεγονός που τον ανάγκασε να μείνει εκτός αγώνων.

Survivor spoiler 30/6: Θα γίνει το 2/2 ή θα έχουμε ανατροπή;
Όπως ξέρετε, εδώ σας τα κάνουμε λιανά. Και για να σας δώσουμε την πλήρη εικόνα είνα ότι το πόδι του Άρη από το γκάζι δεν θα σηκωθεί.

Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Σαν την Ασημίνα με τα buggies ένα πράγμα.

Στην τελευταία Ασυλία της φετινής χρονιάς, ο Άρης θα πιστοποιήσει ότι μπορεί να μην μπήκε στην αρχή, αλλά έγινε το Α και Ω του φετινού παιχνιδιού.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για μια τελευταία… παρέλαση στον Άγιο Δομίνικο.

Και αυτή η παρέλαση οδηγεί στην πρώτη, σχεδόν επιβεβαιωμένη εκτίμηση, η οποία θέλει τον Άρη να κατακτά το κολιέ και της 2ης Ασυλίας και να περνά απευθείας στους ημιτελικούς.

Κάτι που σημαίνει ότι μαζί του στην Αθήνα η Ασημίνα και η Μαίη θα βρεθούν στο Γαλάτσι μαζί του.

Από την άλλη, το αντίπαλο δέος του Άρη, Σταυρούλα, θα κονταροχτυπηθεί με τον Στάθη επιβεβαιώνοντας την εκτίμησή μας προ ημερών ότι ένας από τους δύο θα αποχωρήσει πριν την τετράδα.

sportime.