Επικαιρότητα:

Η Γη της Ελιάς: Απόψε στις 21:00 το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

30 Ιουν. 2022 - 11:16 | Media
Η Γη της Ελιάς: Απόψε στις 21:00 το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Η πλοκή κορυφώνεται απόψε στις 21:00, στο τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Η γη της Ελιάς».
Η αγαπημένη σειρά που κατέγραψε μεγάλη επιτυχία, μας δίνει ραντεβού για τον δεύτερο κύκλο, το φθινόπωρο με συναρπαστικά επεισόδια.

Η ευτυχής κατάληξη ενός μεγάλου έρωτα.

Το δραματικό τέλος μιας ολέθριας σχέσης.

Η αναπάντεχη σύλληψη ενός προσώπου υπεράνω υποψίας.

Γη της Ελιάς, η σειρά που λάτρεψαν οι τηλεθεατές.

Γη της ελιάς, Επεισόδιο 227 – Τελευταίο (Πέμπτη 30 Ιουνίου): Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο κυλά ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να διώξουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα θετικά του γάμου.

Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες κορυφώνονται. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη.

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία. Η Ευτυχία γυρίζει στο σπίτι της κι εκεί την περιμένει ο Ανέστης, ο οποίος της επιτίθεται γι’ ακόμα μία φορά…