Θανάσης Πατριαρχέας: Αποκαλύπτει το τέλος του Άγγελου στον Σασμό

30 Ιουν. 2022 - 12:46 | Media
Θανάσης Πατριαρχέας: Αποκαλύπτει το τέλος του Άγγελου στον Σασμό

Ο Θανάσης Πατριαρχέας μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το τέλος που θα έχει ο ρόλος του στον Σασμό, το γεγονός ότι περιμένει την τρίτη του κόρη και τη γυναίκα του, Βίβιαν, η οποία του δίνει δύναμη.
Σχετικά με τον ρόλο του Άγγελου στην σειρά «Σασμός» δήλωσε πως το μόνο που μπορεί να αποκαλύψει είναι ότι… του χρόνου θα είναι σε άλλη σειρά.

«Στο τελευταίο γύρισμα συγκινήθηκα πολύ, γιατί θα μου λείψουν κάποιοι άνθρωποι. Με  τη Μαρία Tζομπανακη πολλές φορές λέγαμε «σήμερα ας μην βγούμε τόσο κακοί». Τις περισσότερες σκηνές μας τις χάρηκα πάρα πολύ!», είπε για τα γυρίσματα της σειράς.

«Ο κόσμος στο δρόμο μου λέει καλά λόγια. Κάποιες φορές ακούω την ατάκα: «Άσε ήσυχους τους Σταματάκηδες». Μπορεί να έχουν και δίκιο…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παράσταση «Η Μεγάλη Πλεκτάνη», την οποία χαρακτήρισε ως ξεκαρδιστική κωμωδία η οποία θα περιοδεύσει.

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου θα με ακολουθήσουν σε όλη την περιοδεία. Θα είναι μαχαίρι στην καρδιά να είμαι μακριά τους», δήλωσε.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως θέλει πολλά παιδιά, αρκεί να αντέχει και η σύζυγός του. «Δεν ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια, αλλά με το που γνώρισα τη Βίβιαν όλα άλλαξαν. Ότι έλειπε από τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια το βρήκα στην οικογένειά μου. Η γυναίκα μου είναι ένα στήριγμα για εμένα χωρίς να χρειάζεται να της το ζητήσω», δήλωσε.