Επικαιρότητα:

Γη της Ελιάς: Συγκλόνισε το φινάλε – Η νύχτα βάφτηκε με αίμα

01 Ιουλ. 2022 - 08:44 | Media
Γη της Ελιάς: Συγκλόνισε το φινάλε – Η νύχτα βάφτηκε με αίμα

Φινάλε απόψε για τον πρώτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις έκοψαν την ανάσα κι οι ανατροπές διαδέχθηκαν η μία την άλλη.

Στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο, όλα ξεκίνησαν ήρεμα κι όμορφα και τίποτα δεν προμήνυε τη μεγάλη καταιγίδα που θα ξεσπούσε.

Η Βασιλική κι ο Φίλιππος έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, αφού πραγματοποιήθηκε ο γάμος κι η βάφτιση του μωρού τους. Ωστόσο το σκηνικό άλλαξε κι η νύχτα βάφτηκε με αίμα.

Ο Ανέστης επιτέθηκε για ακόμα μία φορά στην Ευτυχία και προσπάθησε να τη βιάσει. Από τη μάχη τους η ίδια κατάφερε να ξεφύγει και πήρε στα χέρια της ένα μαχαίρι.

Όταν ο ίδιος συνέχισε την αποτρόπαια πράξη του, η Ευτυχία ξεκίνησε να τον μαχαιρώνει στην κοιλιά με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο πάτωμα και να χάσει τη ζωή του.

Την ίδια στιγμή η Αθηνά συλλαμβάνεται για το φόνο του Δημήτρη, καθώς μετά από έναν καυγά που είχαν, ο Δημήτρης έπεσε νεκρός από δύο σφαίρες.

Είναι τελικά η Αθηνά η δολοφόνος; Πάντως οι χρήστες του Twitter φαίνεται πως έχουν αντίθετη άποψη καθώς, αν κι όλα δείχνουν πως η Αθηνά διέπραξε το έγκλημα, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει πιστευτό.

 

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει τη νέα σεζόν με περισσότερες ανατροπές κι εκπλήξεις.

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που στάθηκε η αφορμή, για να ξεκινήσει το μαρτύριο όλων. Ένας πρωταγωνιστής που χάνει ξαφνικά τη ζωή του, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο μυστηρίου. Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός, στην γη της ελιάς, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή της Αθηνάς, στα επόμενα επεισόδια.

 
Όπως είδαμε, η Αθηνά βγήκε από το σπίτι του τρέχοντας. Μπήκε μέσα στο αμάξι σοκαρισμένη και επέστρεψε στο σπίτι της, καλύπτοντας τις πληγές από τη μάχη που έδωσε. Ο Δημήτρης πήγε να την βιάσει, ξυπνώντας της κακές μνήμες από το παρελθόν.

 
Ο Κουράκος κρατά αυτή την υπόθεση μυστική. Στόχος του είναι να ανακαλύψει ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από την φρικτή αυτή δολοφονία. Τα στοιχεία θα τον οδηγήσουν πολύ σύντομα στην Αθηνά και ο εφιάλτης της θα ξεκινήσει…

Η Αθηνά θα συλληφθεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Η ίδια θα ουρλιάζει πως δε το έκανε, πως δε τον σκότωσε! Η ηχογράφηση στο κινητό του Δημήτρη έχει σταματήσει στο σημείο που οι δυο τους τσακώνονται. Δεν ακούγεται το μετά, δεν ακούγονται οι πυροβολισμοί.Τί συμβαίνει πραγματικά; Ποιος σκότωσε τον Δημήτρη και τί ήθελε να πετύχει με αυτό, στην γη της ελιάς; Όπως όλα δείχνουν, δεν είναι η Αθηνά η δολοφόνος. Η ίδια δε θα μπορούσε ποτέ να αφαιρέσει ξανά τη ζωή ενός ανθρώπου…

Ο Δημοσθένης ίσως να κρύβεται πίσω από αυτή την φρικτή δολοφονία. Με αφορμή την επίσκεψη και τον καυγά του με την Αθηνά, οι άντρες του Δημοσθένη βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στον Δημήτρη, ρίχνοντας πάνω της την ευθύνη… Ή μήπως όχι; Η δεύτερη σεζόν πλησιάζει και οι τηλεθεατές αναμένεται να προβληματιστούν αρκετά.