Η Γη της Ελιάς: Συγκίνηση με την Άντζελα Γκερέκου να κοιτά τον ουρανό και να σιγοτραγουδά Τόλη Βοσκόπουλο

Η Γη της Ελιάς: Συγκίνηση με την Άντζελα Γκερέκου να κοιτά τον ουρανό και να σιγοτραγουδά Τόλη Βοσκόπουλο

Η Γη της Ελιάς έριξε αυλαία για φέτος και ο γάμος του Φίλιππου και της Βασιλικής μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Μια σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου, πριν τη σύλληψή της, ήταν αυτή που προκάλεσε ανατριχίλα στους χρήστες του Twitter.

O γαμπρός χορεύει ζεϊμπέκικο και ο Ανδρέας Γεωργίου επέλεξε να ακουστεί το «Πριν χαθεί το όνειρό μας» του Τόλη Βοσκόπουλου. Tο πλάνο με την Άντζελα Γκερέκου να κοιτά τον ουρανό και να σιγοτραγουδά το τραγούδι του άντρα που έζησαν μαζί 26 χρόνια δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 19 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή, που όλοι αποκαλούσαν «Πρίγκιπας». O Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς, λίγο πριν τα γενέθλιά του στις 26 Ιουλίου.

.

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.