Survivor – spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει πριν από τον ημιτελικό

03 Ιουλ. 2022 - 06:40 | Media
Survivor – spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει πριν από τον ημιτελικό

Σε λίγες μέρες θα μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης θα γνωρίζουμε το μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης. Στην τελευταία ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, το αποτέλεσμα άλλους τους δικαίωσε και άλλους όχι.

 Προτεινόμενη για ακόμα μια φορά βγήκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η νεαρή παίκτρια, αν και περίμενε αυτή την εξέλιξη τόνισε πως θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος. Στο αγώνισμα έδειξε ότι είναι έτοιμη να κυνηγήσει όσο ποτέ την ασυλία, για να προστατεύσει τον μόνο φίλο που της απέμεινε στο παιχνίδι.

Από τη μεριά του κι ο Στάθης Σχίζας που βρίσκεται σε μειονεκτική θέση έβαλε τα δυνατά του για να διεκδικήσει μια θέση στον ημιτελικό της Αθήνας. Στην τελευταία ψηφοφορία, όμως, ο ίδιος δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και βρέθηκε στον τάκο. 

Την ίδια στιγμή, την ατομική ασυλία κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, που είναι το απόλυτο φαβορί του φετινού Survivor.

 Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι η Μαίη Εμμανουηλίδου θα βρίσκονται σίγουρα στην τελική τετράδα. Ποιος θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα.

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από το παιχνίδι αποχωρεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Έτσι ο Στάθης Σχίζας θα είναι ο παίκτης που θα καθίσει πλάι στους υπόλοιπους τρεις.