Επικαιρότητα:

Οριστικά εκτός ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά! Η δελεαστική πρόταση που έχει δεχτεί

03 Ιουλ. 2022 - 10:42 | Media
Οριστικά εκτός ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά! Η δελεαστική πρόταση που έχει δεχτεί

Οριστικά εκτός ΑΝΤ1 από τις 8 Ιουλίου η Φαίη Σκορδά, αφήνοντας άδεια τη θέση της στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

Στον ΑΝΤ1, όπως φαίνεται, αιφνιδιάστηκαν από την τροπή που πήραν τα ραντεβού με την παρουσιάστρια. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Σκορδά δεν έβαλε ούτε στιγμή νερό στο κρασί της και ήταν ανυποχώρητη σε όσα ζήτησε, με αποτέλεσμα να επέλθει ένα από τα πιο ηχηρά διαζύγια στην εγχώρια τηλεόραση, με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τα ηνία στη νέα εκπομπή, η οποία θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του, με το μεγαλύτερο μέρος της σκαλέτας να αφορά την επικαιρότητα.

Η ίδια όμως, παρά τον «χωρισμό» της από το κανάλι του Αμαρουσίου ύστερα από εννέα χρόνια και έχοντας αποκτήσει το δικό της κοινό, ετοιμάζεται για άλλες τηλεοπτικές πολιτείες, με το… κόκκινο χαλί να της έχει ήδη στρωθεί από το Star.

Δελεαστική πρόταση
Η παρουσιάστρια, όπως έχει γράψει η «Espresso», έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον σταθμό της Κάτω Κηφισιάς, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο ελκυστική από την παρουσία δύο συγκεκριμένων ανθρώπων: της Ζήνας Κουτσελίνη -η γυναίκα που έφερε στην Αθήνα τη Φαίη από τα κανάλια της Θεσσαλονίκης- και του Σάββα Βέλα, από την εταιρία παραγωγής Green Pixel, ο οποίος ήταν ο παραγωγός της Φαίης στα πρώτα της τηλεοπτικά χρόνια!

Όπως μαθαίνουμε, το Star δίνει τη δυνατότητα στη Σκορδά να «χτίσει» η ίδια την ομάδα της από την αρχή. Αυτό, λοιπόν, βάζει ξανά στο παιχνίδι πρόσωπα που διεκδίκησε το προηγούμενο διάστημα, όπως η μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η αστρολόγος Αση Μπήλιου.

Οσον αφορά την ώρα μετάδοσης της νέας εκπομπής της, φαίνεται να «κλειδώνει» κατά πάσα πιθανότητα στη ζώνη 09.00-12.00. Στόχος; Μια χορταστική εκπομπή που θα δίνει και καλό lead in στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Εκτός κι αν γίνει η μεγάλη ανατροπή από τον Σκάι, που της έχει κάνει τη δική του πρόταση, αλλά δεν αφορά, όπως ακούγεται, την πρωινή ζώνη. Στοιχείο που «αδυνατίζει» αρκετά την πρόταση, μια και εκείνη έχει συνηθίσει να ξυπνά… πρωί!

Espressonews.gr