Φαίη Σκορδά: Στις καθυστερήσεις θα κριθεί το θρίλερ της πρωινής ζώνης

04 Ιουλ. 2022 - 15:09 | Media
Φαίη Σκορδά: Στις  καθυστερήσεις θα κριθεί το θρίλερ της πρωινής ζώνης

Στις… καθυστερήσεις θα κριθεί το «θρίλερ» της σεζόν, που αφορά την πρωινή ζώνη της ψυχαγωγίας και εξελίσσεται σε σούπερ ντόμινο λόγω της αλλαγής δεδομένων γύρω από τη Φαίη Σκορδά. Μετά από διαπραγματεύσεις σχεδόν έξι μηνών, η επί εννέα χρόνια παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από το κανάλι.

Αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή, το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τη Φ. Σκορδά θα επισφραγιστεί μετά τις 8 Ιουλίου, οπότε ολοκληρώνεται η σεζόν για το «Πρωινό». Η Φ. Σκορδά δεν έχει υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου της έως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ενώ η διάσταση απόψεων ανάμεσα στο κανάλι και την παρουσιάστρια για την αξιοποίησή της στην πρωινή ζώνη παραμένει αγεφύρωτη

Ο ΑΝΤ1 έχει «κλειδώσει» στην άποψη για μια εκπομπή στη ζώνη 10:00 με 13:00. Τη ζώνη αυτή θα πρέπει να «μοιραστούν» ο Γιώργος Λιάγκας (ο οποίος έχει ήδη υπογράψει και παραμένει στον ΑΝΤ1) και η Φ. Σκορδά, βγαίνοντας μεν διαδοχικά στον αέρα, αλλά με ενιαίο τίτλο, σήματα, αρχισυντάκτρια και δημοσιογραφική ομάδα. Η παρουσιάστρια, από την πλευρά της, δεν επιθυμεί να συνεχίσει το μοντέλο της «σκληρής»
επικαιρότητας, με θέματα όπως η υπόθεση της Πάτρας, και διεκδικεί χωριστή και αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλους αρχής και τέλους.

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν νέες συνομιλίες ανάμεσα σε στελέχη του ΑΝΤ1 και τη Φ. Σκορδά, χωρίς όμως -για την ώρα τουλάχιστον- να έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά. Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας έληξε τυπικά στις 30 Ιουνίου, οι δύο πλευρές, ωστόσο, συμφώνησαν να κλείσουν ομαλά τη σεζόν στις 8 Ιουλίου.

Ετσι, η οριστική λήξη του «θρίλερ» μετατίθεται για μετά τους τίτλους τέλους του «Πρωινού». Το σενάριο της ρήξης ΑΝΤ1 και Φ. Σκορδά, που αυτή τη στιγμή φαίνεται επικρατέστερο, βάζει στο κάδρο και άλλα κανάλια, που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο Μαρούσι. Κρούση στην παρουσιάστρια πραγματοποίησε το Star, το οποίο οδεύει σε ολική αλλαγή της πρωινής ζώνης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε και πολύωρη μυστική συνάντηση ανάμεσα στη Φ. Σκορδά και στέλεχος του Star.

Η πρόταση αφορά τη ζώνη 9:00 με 12:00 και σε γενικές γραμμές δίνει το πλαίσιο που επιθυμεί η Φ. Σκορδά. Μένουν πολλά, ωστόσο, να συμφωνηθούν, όπως το οικονομικό αλλά και οι ακριβείς όροι, καθώς το Star
δεν δίνει «λευκή επιταγή» για το στήσιμο της εκπομπής. Παράλληλα, το κανάλι φέρεται να συνεχίζει τα δοκιμαστικά για να βρει άλλη ομάδα παρουσιαστών, κινήσεις που πιθανότατα λειτουργούν ως back-up πλάνο. Οι εξελίξεις στο μέτωπο ΑΝΤ1 -Φ. Σκορδά δεν αφήνουν αδιάφορο ούτε τον ΣΚΑΪ.

Παρότι το κανάλι το διαψεύδει επισήμως, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του ΣΚΑΪ με τη Φ.Σκορδά. Η πρόταση αφορά τη ζώνη 12:00 με 14:00. Αν προχωρήσει ένα τέτοιο σενάριο με έλευση Σκορδά στον ΣΚΑΪ, η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, που έχει ήδη υπογράψει με το κανάλι, θα μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: Reallife