Επικαιρότητα:

Σασμός Spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος για Βασιλική και Μαθιό

05 Ιουλ. 2022 - 04:54 | Media
Σασμός Spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος για Βασιλική και Μαθιό

Όπως όλα δείχνουν, ο Μαθιός κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη. Ο νεαρός γιατρός εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένος και ο μόνος με τον οποίο είχε ανοίξει παρτίδες πριν πεθάνει, ήταν ο Μαθιός.

Ο Μαθιός συλλαμβάνεται και όλα αλλάζουν. Η Βασιλική καταρρέει στο τέλος της σειράς Σασμός, με τον παραμυθένιο της γάμο να καταστρέφεται, μέσα σε μια στιγμή. Κανείς δεν είναι πια σε θέση να καταλάβει τι συμβαίνει. Είναι ή δεν είναι τελικά αθώοι οι Σταματάκηδες;

 Η αστυνομία περνάει χειροπέδες από τον Σταματάκη, με την Βασιλική να ουρλιάζει. Την ίδια αντίδραση θα έχει και η Καλλιόπη, η οποία θα θολώσει. Μόλις μάθει πως το παιδί της καταδικάζεται, το άγριο βλέμμα της θα στραφεί στην Βασιλική.

Πράγματι, μπορεί ο ρόλος της Βασιλικής να κράτησε περισσότερο για χάρη της σειράς Σασμός, όμως στο βιβλίο η αγαπημένη αυτή ηρωίδα έχει άσχημο τέλος. Η δεύτερη σεζόν ξεκινάει με μία αντίστροφη μέτρηση για εκείνη.

Η Καλλιόπη, πεπεισμένη πως όλα τα δεινά της οικογένειάς της οφείλονται στην Βασιλική, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της, με τον τρόπο που η ίδια ξέρει. Μετά από την σύλληψη του Μαθιού, όλα αλλάζουν στην ιστορία μας. Το ζευγάρι περνά από 40 κύματα, μυστικά έρχονται στο φως και αθώοι άνθρωποι κείτονται στο χώμα.

Δευτέρα 04/07

Τρεις μέρες πριν από τον γάμο τους, η Βασιλική και ο Μαθιός ζουν, επιτέλους, το όνειρό τους. Ομως, ο Μανόλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην τον καταδώσει απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούργιο μεγάλο τους μυστικό: Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ. Η τύχη φέρνει τον Αστέρη και τον Σταύρο μαζί μια ανάσα μακριά από τη γυναίκα που σημάδεψε και τους δύο… Θα μάθει η Αργυρώ ότι ο μυστηριώδης φίλος του Σταύρου δεν είναι άλλος από τον Αστέρη;

Τρίτη 05/07

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, που συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στον ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής. Η Ασπα προσπαθεί να πείσει τον Αγγελο να φύγουν μακριά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε, ο Μανόλης, έπειτα από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια.

Τετάρτη 06/07

Η μέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό. Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στον Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μία φορά αντιμέτωπη μαζί του. Ο Μανόλης, κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή. Η Ασπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Αγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα. Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός…