Ημιτελικός Survivor: Το σ’αγαπώ του Δάντη, η εξομολόγηση της Αντωνά και η λατρεία της Παναγιώταρου

05 Ιουλ. 2022 - 21:22 | Media
Ημιτελικός Survivor: Το σ’αγαπώ του Δάντη, η εξομολόγηση της Αντωνά και η λατρεία της Παναγιώταρου

Οι τρεις φιναλίστ του φετινού Survivor, Άρης Σοϊλέδης, Στάθης Σχίζας και Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε στο Άλσος Γαλατσίου για τον Ημιτελικό του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Οι τρεις παίκτες, είχαν στο πλευρό τους τις οικογένειές τους αλλά και τους συντρόφούς τους.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στους συντρόφους των φιναλίστ για να πουν δυο λόγια και οι τρεις τους έσταξαν μέλι. Χρήστος Δάντης, Μαρία Αντωνά και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησαν με λόγια λατρεία για τους αγαπημένους τους.

Χρήστος Δάντης: Τραγούδησε το «σ’αγαπώ»
Ο Χρήστος Δάντης, βρέθηκε στο Γαλάτσι για υποστηρίξει την αγαπημένη του σύντροφο, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Όταν το μικρόφωνο έφτασε στα χέρια του, ο Χρήστος Δάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ στις κουβέντες δεν είμαι καλός! Στις κουβέντες δεν είμαι καλός αν και τελευταία η πολιτική σκέφτεται να ασχοληθεί μαζί μου, και όχι εγώ μαζί της. Εγώ ξέρω να τα λέω τραγουδιστά για να το αφιερώσω σε όλους αλλά κυρίως στην αγαπημένη μου» και τραγούδησε το «σ’αγαπώ» στην σύντροφό του.

«Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, τι κι αν δεν το δέχεσαι, δεν έχει διαφορά… Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, ούτε να το σκέφτεσαι, να μην το λέω πια… Σ’ αγαπάω απλά».

 
Λόγια λατρείας από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Με λόγια λατρείας μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα.

«Θέλει πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πολύ υπερήφανη για αυτόν. Αισθάνομαι τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι περήφανη γα όσα έχει κάνει, που είναι αυτός που είναι, για την αξιοπρέπειά του στις νίκες και στις ήττες, που δεν είδα ούτε μία στιγμή έπαρση στο βλέμμα του» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 
Η Μαρία Αντωνά καμαρώνει τον Άρη Σοϊλέδη
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη.

«Με όλα αυτά που έχει καταφέρει έχει σπάσει τα ρεκόρ! Ήμουν σίγουρη γι΄αυτόν, ήξερα ότι θα τον δω εδώ μπροστά. Ήταν δύσκολη απόφαση αυτή του αποχωρισμού αλλά ήξερα ότι θα τα καταφέρει, ήμουν σίγουρη για την αγωνιστικότητά του και ποτέ τίποτα δεν μου άλλαξε τη γνώμη και νομίζω ότι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης είναι να χαίρεσαι με όσα καταφέρνει ο σύντροφός του. Δεν είσαι μόνο το καμάρι της Ελλάδας, είσαι και το δικό μου καμάρι!» είπε η Μαρία Αντωνά.