Επικαιρότητα:

Άρης Σοϊλέδης: Στο Survivor αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου

06 Ιουλ. 2022 - 20:00 | Media
Άρης Σοϊλέδης: Στο Survivor αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου

Λίγο πριν πέσει η αυλαία στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Άρη Σοϊλέδη να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό την στιγμή που ο ίδιος ένιωσε να ξεπερνάει τα όρια και τον εαυτό του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Survivor, Άρης Σοϊλέδης εξομολογήθηκε πως «θέλω να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά και να με συγχωρέσεις, Γιώργο, για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες. Ρεπόρτερ, κάμεραμαν, ηχολήπτες, όλους τους ανθρώπους της παραγωγής και όλους όσους είναι εδώ. Αυτοί οι άνθρωποι, πέρα από το ότι έκαναν τη δουλειά τους, έπρεπε να είναι δίπλα μας σαν στηρίγματα να μας μιλάνε καθημερινά, να μας καθησυχάζουν, να μας λένε πως όλα θα πάνε καλά και να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όσους με βοηθήσατε σε αυτή την πορεία».

«Η στιγμή που θυμάμαι πολύ έντονα ήταν εκείνη του τραυματισμού μου. Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά, είχα μόνο μικροτραυματισμούς. Εκείνη τη στιγμή που χτύπησα, κατάλαβα ότι έχω πάθει κάτι σοβαρό και φοβήθηκα μην μου στερήσει ο τραυματισμός τη συνέχεια στο παιχνίδι».

«Ευτυχώς είχαμε άμεση ανταπόκριση από τους γιατρούς. Έπρεπε να μείνω εκτός αγώνων για δυο εβδομάδες και νομίζω πως ήταν οι πιο δύσκολες μέρες σε αυτούς τους έξι μήνες. Παρακαλούσα από την πέμπτη μέρα την γιατρό να παίξω και δεν με άφηνε. Κατέληξα να περιμένω 14 μέρες για να μπω και αυτή θεωρώ πως ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου» συμπλήρωσε ο Άρης Σοϊλέδης στον μεγάλο τελικό του Survivor τη νύχτα της Τετάρτης.