Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος του Δούκα «λύγισε» το Διαφάνι – Το Twitter «υποκλίθηκε» στον Λεωνίδα Κακούρη

08 Ιουλ. 2022 - 05:20 | Media
Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος του Δούκα «λύγισε» το Διαφάνι – Το Twitter «υποκλίθηκε» στον Λεωνίδα Κακούρη

Η τελευταία πράξη της δραματικής τηλεοπτικής σειράς, οι «Άγριες Μέλισσες», που για τρία χρόνια γνώρισαν τεράστια επιτυχία, γράφεται απόψε (7/7).

Το τελευταίο επεισόδιο είναι καθηλωτικό, με τους ήρωες να γράφουν τον δικό τους επίλογο και τους τηλεθεατές να παρακολουθούν συγκλονισμένοι τις εξελίξεις.

Το φινάλε δεν θα μπορούσε να μην έχει και σημαντικές απώλειες. Μία από αυτές είναι και του Δούκα Σεβαστού, τον οποίο υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο άρχοντας του Θεσσαλικού κάμπου, που άλλοι μίσησαν και άλλοι λάτρεψαν, έπεσε νεκρός μετά από σφαίρα που δέχτηκε από παρατρεχάμενους του Ακύλα Μεγαρίτη προκειμένου να σώσει την Ελένη Σταμίρη, που μόλις είχε φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λάμπρο.

Νο1 το #AgriesMelisses
Μετά την προβολή της συγκεκριμένης σκηνής, το Twitter «έπεσε» από τα σχόλια. Οι χρήστες βυθίστηκαν στο πένθος και έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Δούκα και να ευχαριστήσουν τον Λεωνίδα Κακούρη για τις ερμηνείες του τα τρία αυτά χρόνια.

«Δεν έχουμε λόγια. Μόνο συγκίνηση», «Λεωνίδα Κακούρη και Δούκα ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και τις σκηνάρες σας αυτά τα τρία χρόνια», «Αντίο στον πιο καλογραμμένο κακό της ελληνικής τηλεόρασης. Στον χαρακτήρα που αγαπούσες να μισείς», είναι μόνο κάποια από τα tweets.

.