Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου έκλεισαν τους συνεργάτες τους!

13 Αυγ. 2022 - 09:32 | Media
Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου έκλεισαν τους συνεργάτες τους!

Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου έκλεισαν τους συνεργάτες τους, έτσι τα πάνελ στον Σκάι παίρνουν την τελική τους μορφή, το ένα μετά το άλλο και όλα πλέον είναι σχεδόν έτοιμα, πρoτού βγουν στον αέρα οι καινούργιες εκπομπές του σταθμού του Νέου Φαλήρου, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξή τους.

Γυναίκες ενωμένες… ποτέ νικημένες! Μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής της Φαίης Σκορδά στον Σκάι, όπως ακούγεται, έκλεισε και το πάνελ της εκπομπής της που, όπως φαίνεται, θα είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση, με την παρουσία της Ελενας Χριστοπούλου να προκαλεί -αν μη τι άλλο- αίσθηση!

Έτσι, εκτός από την Ελεάνα Τρυφίδου που αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής, μπροστά από τις κάμερες, στο πλευρό της Σκορδά, θα βρεθούν η Αφροδίτη με την οποία είχαν ξανασυνεργαστεί στον ΑΝΤ1 στο «Πρωινό», αλλά και η Ελένη Φωτοπούλου, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από χρόνια απουσίας, από τότε που βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και χώρισαν τα τσανάκια τους επεισοδιακά, αν και μετά τα ξαναβρήκαν!

Να σημειωθεί ότι η Ελένη Φωτοπούλου είναι η σύζυγος του δημοσιογράφου Ακη Παυλόπουλου, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, και οι δυο τους θα είναι στην ίδια τηλεοπτική στέγη, μια και θα τον δούμε και αυτόν από τον Σεπτέμβριο στη νέα ενημερωτική πρωινή εκπομπή του καναλιού, μετά την αποχώρησή του από το Open.

H μεγάλη έκπληξη, όπως γράψαμε παραπάνω, είναι ότι στην καθημερινή εκπομπή θα βρεθεί και η Ελενα Χριστοπούλου, η οποία αποτελεί προσωπική επιλογή της Σκορδά. Παράλληλα, μπροστά από τις κάμερες θα εμφανίζονται και άλλοι δημοσιογράφοι που έκλεισαν με την εκπομπή για την παρουσίαση των θεμάτων τους.

Μάλιστα, η μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βρισκόταν εδώ και καιρό σε επαφή με τα στελέχη του Σκάι τόσο για το… πουλέν της όσο και για την ίδια, καθώς είχε κάνει επαφές για να βρεθεί εκ νέου στο «My style rocks» που θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν από Ιανουάριο. Η συμμετοχή της στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού του Νέου Φαλήρου δεν αποκλείει φυσικά τη συμμετοχή της και στο ριάλιτι μόδας.

Αλλά και η Μαρία Μπακοδήμου στελέχωσε το δυναμικό της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου παρουσιάζοντας μια νέα εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου. Ποιοι θα είναι, όμως, αυτοί που θα την πλαισιώσουν στη νέα της εκπομπή;

Δίπλα στην παρουσιάστρια, λοιπόν, θα βρίσκονται η δημοσιογράφος Μαριλού Ρεπαπή, ο αθλητικογράφος, λάτρης του ποδοσφαίρου και μετρ των σπορ Θέμης Καίσαρης (γιος του θρυλικού «αποδυτηριάκια» στον «Φίλαθλο» Κώστα Καίσαρη), αλλά και η μπριόζα ηθοποιός που τα σπάει φέτος το καλοκαίρι στο θέατρο Αλσος στην επιθεώρηση «Τι ζούμε, ρε;;;», Παρθένα Χοροζίδου. Την ομάδα της νέας εκπομπής συμπληρώνει και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν στο «Love it». Τέλος, την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η Χριστιάνα Βαξεβάνη.

Η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές της νέας τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Σεπτέμβριο, μαζί με την έναρξη και των υπόλοιπων ψυχαγωγικών εκπομπών.

espressonews.gr