Ο Σασμός επιστρέφει - Τα νέα πρόσωπα θα φέρουν συγκλονιστικές εξελίξεις!

18 Αυγ. 2022 - 06:21 | Media
Ο Σασμός επιστρέφει - Τα νέα πρόσωπα θα φέρουν συγκλονιστικές εξελίξεις!

Ο Σασμός επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε λίγες εβδομάδες με ακόμα πιο συγκλονιστικές εξελίξεις.

Η ιστορία ξεκινά ακριβώς από το σημείο όπου έληξε ο πρώτος κύκλος, δηλαδή από τη σύλληψη του Μαθιού τη βραδιά του γάμου του με τη Βασιλική για τη δολοφονία του Αγγελου. Το μίσος μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων φουντώνει ξανά, αφού όλοι θεωρούν λογικό ο Μαθιός να σκότωσε τον γιατρό, μιας και οι μεταξύ τους διενέξεις ήταν φανερές το τελευταίο διάστημα.

Το χτύπημα για την Καλλιόπη είναι βαρύ και έτσι, όπως προκύπτει από τα πρώτα σπόιλερ που έχουν κυκλοφορήσει, παίρνει την ευθύνη της δολοφονίας για να απαλλάξει τον γιο της. Ωστόσο και εκείνη γνωρίζει πως τουλάχιστον για αυτόν το φόνο ο Μαθιός είναι αθώος και το μόνο ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον του είναι τα κλειδιά που του είχαν πέσει στο σπίτι του γιατρού τη βραδιά της διένεξής τους.

Με τη δολοφονία και του ετεροθαλούς αδελφού της όμως η Αργυρώ έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τον αιώνιο αγαπημένο της, δηλαδή τον Αστέρη, που δεν έχει πάψει να είναι ερωτευμένος μαζί της. Ωστόσο τα προβλήματα για τους Βρουλάκηδες δεν σταματούν εδώ, αφού η επιστροφή του Παυλή, που για 20 χρόνια είχε θεωρηθεί νεκρός, μπορεί σε πρώτη φάση να δημιουργεί ένα στήριγμα για τη Μαρίνα που έχει χάσει κάθε άνδρα στενό συγγενή της και έχει στο πλευρό της μόνο τον Αντώνη, αλλά σύντομα θα αποδειχθεί εμπόδιο για τη ζωή της, μιας και δεν εγκρίνει τη σχέση τους.

Νέα πρόσωπα

Το εντυπωσιακό τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του «Σασμού» έκανε πρεμιέρα στον αέρα του Alpha εδώ και λίγες ώρες, θυμίζοντας ποιος ήταν ο ηγέτης της τηλεθέασης στο prime time. Με τον Στέλιο Μάινα και τον Γιώργο Γεροντιδάκη να είναι μόνο δύο από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στη σειρά, οι εξελίξεις προμηνύονται καταιγιστικές και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αναμένεται να παραμείνει αμείωτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο και -ποιος ξέρει- ίσως και μέχρι έναν επόμενο κύκλο επεισοδίων.

Βραδινή ζώνη

 Μαζί με τον «Σασμό», ο Alpha φαίνεται να έχει πλέον πανίσχυρη παρουσία στη βραδινή ζώνη με τρεις σειρές αξιώσεων, μιας και «Ο Παράδεισος των Κυριών» αλλά και η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» μαζί με τις «Αμφιβολίες» δείχνουν τάσεις κυριαρχίας στο τηλεοπτικό τοπίο, τη στιγμή που ο «Γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη είναι σε φάση ήδη σχεδιασμού για το β’ μισό της σεζόν.