Επικαιρότητα:

Σασμός: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του ως Λευτέρης Ορφανός. Ο σκοτεινός ρόλος του Ευθύμη Φαρμάκη

26 Αυγ. 2022 - 08:23 | Media
Σασμός: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του ως Λευτέρης Ορφανός. Ο σκοτεινός ρόλος του Ευθύμη Φαρμάκη

 Ένας άνθρωπος της νύχτας, με απώτερο στόχο το κέρδος, ο Ευθύμης Φαρμάκης, έρχεται στη σειρά για να αλλάξει τα δεδομένα. Από την άλλη, ο νέος αστυνόμος, Λευτέρης Ορφανός, εισβάλλει και αυτός με την σειρά του, για να φέρει την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση.

Ας ξεκινήσουμε με την νέα μαφία της σειράς. Ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας συνδέεται άρρηκτα με τους Βρουλάκηδες. Το ίδιο θα κάνει σταδιακά και με τους Σταματάκηδες, φέρνοντας τις δύο οικογένειες αντιμέτωπες. Είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και δρα παράνομα κι επικίνδυνα. Ο Ευθύμης είναι ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας με πολλά μυστικά, είναι καλός φίλος του Παύλου. Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του.

Ο Ευθύμης μπήκε στη φυλακή για πολλά χρόνια. Εκεί έκανε κι άλλες γνωριμίες, οι οποίες φυσικά του άλλαξαν τη ζωή. Αποφυλακίστηκε και προσπαθεί έκτοτε να χτίσει από το μηδέν τη ζωή του. Γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο και μπαίνει για τα καλά στον χώρο της νύχτας. Βέβαια, το παρελθόν του τον καταδιώκει ακόμα. Ο νέος αστυνόμος που μπαίνει στη σειρά, ετοιμάζεται για το μεγάλο του χτύπημα. Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση του συγκεκριμένου χαρακτήρα, είναι πως κρύβει το πραγματικό του όνομα. Δε λέγεται Λευτέρης, αλλά Γιώργος Βιδάλης. Βρίσκεται σε μυστική αποστολή και σκορπά τον τρόμο, περνώντας πάντοτε απαρατήρητος

Σασμός: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του ως Λευτέρης Ορφανός

Ο Λευτέρης Ορφανός είναι ένας μυστικός αστυνομικός από τα κεντρικά της Αθήνας. Βρίσκεται σε απόρρητη αποστολή στην Κρήτη και θα αναστατώσει την πλοκή της σειράς. Θα παρακολουθεί κάθε κίνηση του Ευθύμη Φαρμάκη και των συνεργών του, με στόχο να ξηλώσει όλο το δίκτυο λαθρεμπορίου όπλων που έχουν στήσει.

Η άφιξη του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, της οποίας ηγείται ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, ενισχύει την ομάδα, καθώς ο Λευτέρης δεν θα αρκεστεί μόνο στην παρακολούθηση του δικτύου του Φαρμάκη. Άλλωστε, στόχος του είναι να διαλευκάνει και το έγκλημα του Στεφανή, αφού ο μακαρίτης επιδιδόταν και σε ύποπτες δουλειές της νύχτας, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία συνεργαζόταν και με τον Φαρμάκη.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης το απόγευμα της Πέμπτης 25 Αυγούστου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του όπως θα τον δούμε στο νέο του ρόλο.