Επικαιρότητα:

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Οταν έσκασαν οι τρεις καταγγελίες, ο Πέτρος μου είπε αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά

13 Σεπ. 2022 - 11:11 | Media
Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Οταν έσκασαν οι τρεις καταγγελίες, ο Πέτρος μου είπε αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά

Tο γυναικείο φύλο χρησιμοποιήθηκε για τις ορέξεις του Πέτρου», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο δικαστήριο, για να προσθέσει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε πολλές σχέσεις. Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κατάθεσή του στο δικαστήριο σημείωσε: «Τις κοπέλες δεν τις ήξερα όλες, με ενημέρωνε η Ελπίδα κρυφά από τον Πέτρο. Ήταν κάτι πολύ βασανιστικό να πρέπει να κρύβεσαι. Ο Πέτρος είχε αγωνία μήπως η Ελπίδα μας ρωτούσε και γι' αυτό συχνά, όποτε ήμασταν μαζί, έκρυβα το κινητό μου. Ποιες σχέσεις ήταν συναινετικές και ποιες όχι, δεν το ξέρω. Ξέρω ότι ορισμένες κατέληξαν σε εκδιώξεις, ότι η Ελπίδα είχε πάει σε ψυχολόγο».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο δικαστήριο ανέφερε ότι η Ελπίδα Νίνου «μας είχε εκμυστηρευθεί ότι είχε βάλει ντετέκτιβ. Είχε καταλάβει τον πρώτο καιρό του γάμου ότι ο Πέτρος τα είχε φτιάξει με μια κοπέλα του σίριαλ και η Ελπίδα είχε θυμώσει πάρα πολύ. Η Ελπίδα είχε φτιάξει στο μυαλό της μια κατάσταση ότι οι γυναίκες τον κυνηγούσαν. Εμείς καταλαβαίναμε ότι ο Πέτρος τις κυνηγάει», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Μιλώντας για τον χαρακτήρα του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για έναν εκρηκτικό άνθρωπο, ο οποίος είχε συχνές μεταπτώσεις. «Γινόταν θηρίο όταν είχαμε διαφορετική άποψη. Έσπαγε έπιπλα. Μια φορά πήγε να με χτυπήσει και με έσωσε άλλος. και Κρύφτηκα σε ένα καμαρίνι. Υπήρχαν άλλες στιγμές που με είχε στην αγκαλιά του σαν τον καλύτερο του φίλο. Είναι δυο πλευρές του Πέτρου αντίθετες… Δεν έλεγχε τον εαυτό του. Ήταν σαν να έβγαινε έξω από τον εαυτό του».

Όταν όπως είπε βγήκαν οι τρεις γνωστές ηθοποιοί (Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου) τον πήρε τηλέφωνο με μεγάλη αγωνία, σε σύγχυση, όπως καταλάβαινε από τη φωνή του, και τον ρώτησε αν υπάρχουν άλλες καταγγελίες. «"Αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά", μου είπε, για τις συγκεκριμένες ηθοποιούς. Τότε μου είπε να πάρω και μια κοπέλα να της πω να μην πει τίποτα και τότε κατάλαβα ότι κάτι έχει κάνει ο Πέτρος».

«Ποιο το κίνητρο των τριών γυναικών που τον κατήγγειλαν;», διερωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας και απάντησε: «Να βγει κάποια στιγμή η αλήθεια. Βγήκαν πρώτα οι γνωστοί και έτσι βρήκαν τη δύναμη και οι πιο αδύναμοι να πουν την αλήθεια τους. Πήγαν στα αρμόδια όργανα και δεν βγήκαν στις τηλεοράσεις και αυτό είναι προς τιμήν τους».

Αναφερόμενος στην πρώτη καταγγέλλουσα ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε την απάντηση ότι « μου είπε “και εμένα μου έκανε κάτι αλλά δεν ήθελα να στο πω γιατί εσύ μας σύστησες”. Ήταν ένα πανέξυπνο κορίτσι, δουλευταρούδικο. Δεν μου έδινε την εντύπωση πορνιδίου για να το πω λαϊκά. Η Ελπίδα προσπάθησε να μας πείσει ότι η πρώτη καταγγέλλουσα ενοχλούσε τον Πέτρο. Συνήθως η Ελπίδα πίστευε ότι οι γυναίκες έφταιγαν για αυτά που συνέβαιναν».

Ως προς την συμμετοχή του ΣΕΗ στη συλλογή των καταγγελιών και περί οργανωμένου σχεδίου σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, που έχει καταγγείλει η πλευρά του κατηγορούμενου, ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν κατηγορηματικός: «Το ΣΕΗ δεν είναι μαφία. Είναι ηθικό σωματείο, παλεύει για τους ηθοποιούς. Σε κάθε δίκη φταίει το ΣΕΗ. Έτσι είπαν και στην άλλη δίκη».