Σασμός: Δύο τα πρόσωπα που δολοφόνησαν τον Άγγελο! Η αλήθεια για τον δολοφόνο του Άγγελου έπεσε σαν «βόμβα»

23 Σεπ. 2022 - 06:00 | Media
Σασμός: Δύο τα πρόσωπα που δολοφόνησαν τον Άγγελο! Η αλήθεια για τον δολοφόνο του Άγγελου έπεσε σαν «βόμβα»

Ποιος είναι ο δολοφόνος του Άγγελου στην σειρά Σασμός; Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν ο δολοφόνος του Άγγελου δεν είναι ένας .... αλλά δύο! 

Ναι δύο είναι τα πρόσωπα που τον οδήγησαν στον θάνατο ....

Η Καλλιόπη παίρνει μια μεγάλη απόφαση όταν ο Άγγελος πηγαίνει στο σπίτι της Καλλιόπης για να της πει ότι ξέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, και ότι θα τον βάλει φυλακή. Σε κάθε περίπτωση, ο Άγγελος πρέπει να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Η Καλλιόπη πήγε στο ιατρείο του για να τον βρει. Στην αρχή αναρωτήθηκε πώς και από ποιον πήρε την πληροφορία ότι ο γιος της σκότωσε τη Στέφανη. Όμως ο Άγγελος λατρεύει τους καυγάδες, και της μιλάει με έπαρση, μίσος και σαρκασμό.

 Ο θυμός της Καλλιόπης φούντωσε, και ξεσπάει επάνω του. Τα μάτια της είχαν πάρει φωτιά, δεν ανέχεται καμία προσβολή και πολύ περισσότερα για τα κοπέλια της. Γίνεται ύαινα, αρπάζει ένα κοπίδι πάνω από το γραφείο του και τον μαχαιρώνει με μανία. Ο Άγγελος πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα και χαροπαλεύει. Εκείνη τα έχει χάσει.

Ο Άγγελος χαροπαλεύει από τις μαχαιριές, και η Καλλιόπη μένει ακίνητη να τον κοιτάζει, μέχρι που στο ιατρείο φτάνει ο Κώστας. Είναι επίσης θυμωμένος με τον Άγγελο που τον μισεί λόγω της Άσπας, γιατί στο τελευταίο επεισόδιο αυτών των δύο θόλωσε το μυαλό του. Ο Κώστας βρήκε την ευκαιρία που ήθελε. Αντί να τον σώσει, τον τελειώνει. Μαζί με την Καλλιόπη, ο Κώστας ήταν ο δολοφόνος του. Τώρα η Καλλιόπη είναι στη φυλακή, αλλά είναι η σειρά του Κώστα να πληρώση γιατί η Άσπα δεν θα τον αφήσει ελεύθερο!

Με αίμα βάφτηκε το φινάλε του πρώτου του κύκλου της σειράς “Σασμός” καθώς ο Άγγελος έπεσε νεκρός ενώ κανείς δεν γνώριζε τον δολοφόνο. Η αποκάλυψη ήρθε στην αρχή του δεύτερου κύκλου.

Τη νύχτα της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στον Alpha, οι τηλεθεατές επέστρεψαν στη σκηνή που ο Άγγελος βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα και ήρθαν αντιμέτωποι με την αλήθεια. Η σκηνή συντάραξε τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς.

Η καπετάνισσα Καλλιόπη είχε επισκεφτεί τον Άγγελο στο ιατρείο και τον μαχαίρωσε.

Τα σενάρια βέβαια από τους χρήστες του Twitter δεν έλειψαν για νέες εξελίξεις στη σειρά.