Τέλος η Δούκισσα από το πλευρό του Λιάγκα - Ο καβγάς και η αντικαταστάστρια

26 Σεπ. 2022 - 06:50 | Media
Τέλος η Δούκισσα από το πλευρό του Λιάγκα - Ο καβγάς και η αντικαταστάστρια

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Τι συνέβη και ποια θα την αντικαταστήσει.

Οριστικό είναι το διαζύγιο της Δούκισσας Νομικού με την εκπομπή «Το Πρωινό» σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού και το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της με «Το Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε αυτήν ξεκαθαρίζεται ότι η παρουσιάστρια παραμένει στο κανάλι, ωστόσο λόγω αγεφύρωτων διαφορών της με την πρωινή εκπομπή, ήταν κοινή η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».

Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού φαίνεται ότι ξεκίνησε με τις καλύτερες προσδοκίες για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο, η περιβόητη συνεργασία που πολυδιαφημίστηκε από τον σταθμό του Αμαρουσίου, δεν είχε την κατάληξη που περίμεναν όλοι. Η ρήξη μεταξύ τους άρχισε να φαίνεται έντονα όταν η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε στο πλατό την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, με τον Γιώργο Λιάγκα να ενημερώνει τους τηλεθεατές με μια πολύ σύντομη αλλά και αόριστη αναφορά στην απουσία της.

«Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε» ήταν τα λόγια του.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας
Τη δική της απάντηση για την αποχώρηση από το «Πρωινό» έδωσε η Δούκισσα Νομικού, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ξεκίνησε ευχαριστώντας «τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό».

Στη συνέχεια υπογραμμίζει πως «τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη».

«Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία» αναφέρει έπειτα.

«Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία» τονίζει και καταλήγει λέγοντας «Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Δούκισσας στο «Πρωινό»

Τα σενάρια που έχουν ακουστεί είναι πολλά.

Θα είναι η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία αποτελούσε και την πρώτη επιλογή του παρουσιαστή της εκπομπής;

Θα αναλάβει χρέη συμπαρουσιάστριας η Φωτεινή Πετρογιάννη που είναι ήδη στο πάνελ;

Μήπως θα είναι κάποιο δυνατό όνομα που φέτος δεν έχει εκπομπή, παραδείγματος χάρη η Κατερίνα Καραβάτου ή η Ιωάννα Μαλέσκου;

Ή θα πάρει εξ ολοκλήρου στα χέρια του, τα ηνία της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας;

Μετά τη Δούκισσα, ποια;
Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε η Τζώρτζια Συρίχα, διευθύντρια του Υouweekly, η οποία αποκάλυψε το φαβορί.

Από ό,τι φαίνεται το κανάλι του Αμαρουσίου θα επιλέξει μια έμπειρη παρουσιάστρια που έχει γράψει τα δικά της χιλιόμετρα στην πρωινή, αλλά και τη μεσημεριανή ζώνη.

 Αυτή δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Καραβάτου. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή, δεν έχουν γίνει οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευερές, αλλά το όνομά της έχει πέσει στο τραπέζι και είναι το επικρατέστερο.

Με πληροφορίες από Ηappy day και In.gr