Σασμός: Ανατρίχιασε σύσσωμο το Twitter με το αντάμωμα της γιαγιάς Ειρήνης και του Παυλή

30 Σεπ. 2022 - 06:19 | Media
Σασμός:  Ανατρίχιασε σύσσωμο το Twitter με το αντάμωμα της γιαγιάς Ειρήνης και του Παυλή

Ο Σασμός εξακολουθεί να προσφέρει, καθημερινά, σκηνές συνταρακτικές και ανατροπές στο τηλεοπτικό κοινό του Alpha. Μια τέτοια, λοιπόν, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς το βράδυ της Πέμπτης.

Όταν ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε στο σπιτικό του και αντάμωσε την γιαγιά Ειρήνη. Εκείνη, δίχως να πιστεύει στα μάτια της, έπεσε λιπόθυμη στη γη για να σηκωθεί ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά και να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει πως είχε στον αγκαλιά της τον άνθρωπο που μέχρι χθες όλοι θεωρούσαν νεκρό.

 «Παιδί μου, παιδί μου… Ζεις; Ζεις; Ζεις; Το ήξερα πως είσαι ζωντανός» αναφώνησε, με φωνή τρεμάμενη, η γιαγιά Ειρήνη όσο ο Παύλος Βρουλάκης την είχε στα χέρια του.

  «Ήρθες στο όνειρο μου και μου το φανέρωσες. Μου το είπαν και τα πουλιά πως γύρισες στο σπίτι σου. Ψυχη μου, παιδί μου, κρατήθηκες ζωντανός και δέθηκε η ψυχούλα σου με την αγάπη μου και έμεινες κοντά μου» συμπλήρωσε η ηρωίδα του σίριαλ, «Σασμός» σε μια στιγμή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό του Alpha.

Τα σχόλια των χρηστών για τις ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά και τις εξελίξεις στο επεισόδιο της Πέμπτης, 29 Σεπτεμβρίου 2022, ήταν εγκωμιαστικά. 

Το Twitter πήρε «φωτιά»