Η ενόχληση της Μαρίας Μπακοδήμου όταν τη ρώτησαν για τον Σεργουλόπουλο

30 Σεπ. 2022 - 09:24 | Media
Η ενόχληση της Μαρίας Μπακοδήμου όταν τη ρώτησαν για τον Σεργουλόπουλο

Η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου όταν ρωτήθηκε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου ενοχλήθηκε με ερωτήσεις της δημοσιογράφου της εκπομπής «Super Κατερίνα» που αφορούσαν τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

 «Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η πρώτη εβδομάδα γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα αλλά νομίζω ότι είναι σε πολύ καλό σημείο. Όλα μου αρέσουν και μου αρέσει ότι είναι ένα μαγκαζίνο με επικοινωνία με θέματα μπορούμε να παρουσιάσουμε το δικό μας τρόπο».

Το γεγονός ότι απέναντί της είναι η Ναταλία Γερμανού δεν είναι κάτι που την αγχώνει καθώς το γνώριζε από την αρχή. «Το ξέραμε από την αρχή αυτό, δεν ήταν κάτι που το αγνοούσαμε», ανέφερε η παρουσιάστρια.

 «Αλλαγές έχουν υπάρξει και στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου, αλλαγές υπήρξαν και στην αρχή σε σας. Αυτές σας έχουν κάνει να επικοινωνήσετε;», ρώτησε η δημοσιογράφος. 

«Παιδιά μπορούμε να το κλείσουμε αυτό κάθε φορά κάποιος από σας και τους συναδέλφους, με ρωτάει για ένα θέμα στο οποίο δεν έχω να πω κάτι άλλο λυπάμαι πάρα πολύ αλλά και για μένα είναι πολύ παράξενο με ρωτάνε συνεχώς για το ίδιο θέμα», απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου.

 «Μια τελευταία ερώτηση. Θα κάνει Γιουροβίζιον θα είστε στο πλευρό του;», επέμεινε η δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να απαντάει: «Γεια σας…γιατί πραγματικά θα το εκτιμούσα αν βλέπατε ότι ένα θέμα έχει κλείσει και το καταλαβαίνετε και εσείς. Γειά».