GNTM 5: Η audition της Τζούλιας που η λεύκη την έκανε να ξεχωρίζει

03 Οκτ. 2022 - 19:41 | Media
GNTM 5: Η audition της Τζούλιας που η λεύκη την έκανε να ξεχωρίζει

Τέσσερα «ναι» απέσπασε η 18χρονη από τους κριτές του GNTM 5.
 
Η 18χρονη Τζούλια είναι ένα πανέμορφο κορίτσι με μια ιδιαιτερότητα. Πέρασε από την κριτική επιτροπή του GNTM 5 και κατάφερε να πάρει τέσσερα «ναι».

Οι κριτές του GNTM 5 αποφάσισαν πως η Τζούλια έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει στον χώρο του μόντελινγκ. Για τον λόγο αυτό της έδωσαν το πάσο για να βρεθεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η Τζούλια πάσχει από λεύκη. Αρκετά συχνά, εξαιτίας της λεύκης, παρατηρείται ο αποχρωματισμός στα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Η όμορφη Τζούλια έχει αποχρωματισμό φρυδιού και βλεφαρίδας μόνο στο ένα της μάτι και αυτό την κάνει ξεχωριστή.

Όπως ανέφερε η ίδια στους κριτές: «Έχω λεύκη. Το απέκτησα περίπου στα έξι μου γιατί έπαθα ένα σοκ. Ήμασταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι και κάποιοι οικογενειακοί μας φίλοι είχαν πολύ έντονο καβγά. Ήμουν μικρούλα και με τραυμάτισε ψυχικά. Την επόμενη ημέρα όταν ξύπνησα το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό. Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, που ήμασταν πιο μικρά κι ανόητα παιδιά, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως σαλάμι αέρος, αγελαδίτσα. Με επηρέαζαν πολύ ψυχολογικά. Δεν μου άρεσε, το έκρυβα, το έβαφα αλλά κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος κι ότι είναι τέλειο. Όποιος έχει κάτι διαφορετικό επάνω του, να μην ντρέπεται για αυτό», συμπλήρωσε η κοπέλα στην παρουσίασή της στους κριτές.

 
Ο Τάσος Σοφρωνίου της είπε πως η λεύκη δεν είναι το μοναδικό που αξίζει επάνω της. Κι επεσήμανε ότι η Τζούλια έχει όλες τις προοπτικές να γίνει supermodel.

Τελικά πήρε τέσσερα «ναι» και με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια η Ουκρανή Τζούλια με ύψος 1,82 πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μόδας.