Επικαιρότητα:

Δάκρυσε η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο – «Ζητώ συγγνώμη»

07 Οκτ. 2022 - 05:22 | Media
Δάκρυσε η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο – «Ζητώ συγγνώμη»

Τον Νίκο Χατζηνικολάου συνάντησε η Άντζελα Γκερέκου τη νύχτα της Πέμπτης, στην πρεμιέρα της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Η δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Γη της ελιάς» δεν έκρυψε την βαθιά συγκίνηση – και δη από την αρχή – για τον αείμνηστο τραγουδιστή και σύντροφο της ζωής της, Τόλη Βοσκόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μόλις έπεσαν οι τίτλοι της εκπομπής και έπαιξαν κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου συνοδεία εικόνων της κοινής τους διαδρομής, η Άντζελα Γκερέκου δάκρυσε πριν καν την καλησπερίσει ο οικοδεσπότης του talk show. «Συγκινήθηκες κιόλας, Άντζελα;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Συγκινήθηκες με το που είδες τις στιγμές αυτές».

«Συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη. Ήταν πολύ καταλυτική όλη αυτή η εισαγωγή» παραδέχθηκε, αρχικά, η Άντζελα Γκερέκου. «Αυτό που εγώ καταλαβαίνω και αυτό που εγώ ένιωσα… ήταν για να γίνει η γνωριμία μας. Ήταν για πολύ καλό και ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση. Την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και γω. Είναι αυτά που λέμε ότι έρχονται από κάπου αλλού, από κάτι πιο μεγάλο από εμάς. Ήταν μια καρμική και μια πολύ ευλογημένη συνάντηση, θεωρώ, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πάρα πολύ να φτάσω επαγγελματικά».  
«Πραγματικά όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο να καταλάβω και εγώ ότι ήταν μοιραίο με την όμορφη έννοια της λέξης. Σαν μια αποστολή, αν θέλεις, για κάποιο πολύ ιερό και καλό λόγο» πρόσθεσε, επίσης, η Άντζελα Γκερέκου στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. «Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του και γω βίωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Παρά δύο μήνες, ζήσαμε μαζί 25 χρόνια. 25 ολόκληρα χρόνια. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση και για αυτή την πορεία παρόλες τις δύσκολες στιγμές, που προέρχονταν πολλές φορές από εξωγενείς παράγοντες και τα γνωρίζετε όλοι γιατί η ζωή του και η ζωή μας ήταν διάφανες. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που νομίζω ότι λίγοι γνωρίζουν, πέρα από αυτό που έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ και ο μύθος, μέσα βαθιά την ψυχή του».