Επικαιρότητα:

Γη της ελιάς: Η Κατερίνα επιτίθεται ερωτικά στον Φίλιππο

16 Οκτ. 2022 - 12:07 | Media
Γη της ελιάς: Η Κατερίνα επιτίθεται ερωτικά στον Φίλιππο

Στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς, στη Μάνη φτάνει ο Σωκράτης Δρακόπουλος. Ένας νέος επιτυχημένος επιχειρηματίας που ζει μόνιμα στην Σουηδία. Επισκέπτεται την Μάνη θέλοντας να έρθει σε επαφή με ελαιοπαραγωγούς για εξαγωγής λαδιού στην χώρα όπου ζει. Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της ελιάς: Η Κατερίνα επιτίθεται ερωτικά στον Φίλιππο
Ο Σωκράτης θα μείνει αρκετές ημέρες στην Μάνη. Εντελώς τυχαία, θα πέσει πάνω στην Αντιγόνη, με την οποία διατηρούσε σχέση πριν επτά χρόνια. Ο άντρας αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής, κάτι βέβαια που ο ίδιος δεν γνωρίζει. Η Αντιγόνη θα του μιλήσει για την ζωή της. Θα του πει πως είναι γιατρός στην πόλη, όμως δεν θα του αναφέρει τίποτε άλλο. Τα πράγματα θα εξελιχθούν σιγά-σιγά. Ο Σωκράτης θα αρχίσει να υποψιάζεται πως η πρώην σύντροφος του, του κρύβει κάτι.

Έτσι λοιπόν, σκαλίζοντας τα γεγονότα, ο Σωκράτης δεν θα αργήσει να μάθει πως λίγο μετά τον χωρισμό τους, εκείνη έφερε στον κόσμο ένα παιδί. Το κουβάρι ξετυλίγεται και φτάνει στην μικρή Αγγελική και ο Σωκράτης ανακαλύπτει πως είναι ο βιολογικός της πατέρας και αποφασίζει να διεκδικήσει το παιδί.

Η Αντιγόνη θα προσπαθήσει να το καλύψει, όμως εκείνος θα της ζητάει τέστ DNA. Οι Βρεττάκοι, μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους.

Τρελαίνονται στην ιδέα, πως υπάρχει περίπτωση να χάσουν το παιδί από την αγκαλιά τους. Ο Μάνος και η Μαρίνα φοβούνται ακόμα περισσότερο και καταρρέουν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως θα βγει στην επιφάνεια η παραμονή υιοθεσία της Αγγελικής, γεγονός που δεν θέλει με τίποτα να συμβεί, η Αντιγόνη. Η ιστορία θα εξελιχτεί βήμα βήμα και κοντά στις αρχές του Ιανουαρίου θα δούμε την τελική εξέλιξη, που σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει αίσιο τέλος για όλους.

Ο Αλέξης εξομολογείται στην Μαργαρίτα, πως η Κατερίνα τον πολιορκεί ερωτικά, ενώ η Εύα λέει στην Βασιλική όσα έγιναν με τον Άρη. Η Αρετή επισκέπτεται τον Στάθη με πρόθεση την συμφιλίωση τους, όμως η εξέλιξη της συζήτησης δεν θα έχει καλό τέλος. Η Μυρτάλη επιτίθεται στον Κουράκο, σχετικά με το θέμα της Ευτυχίας, κι εκείνος ξεσπά πολύ έντονα.

Λίγο αργότερα, η Ιουλία κάνει μια ξεκάθαρη συζήτηση με τον Γιώργη για το θέμα παιδιού. Μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη περιμένει τον Φίλιππο. Η Κατερίνα μπαίνει στο δωμάτιο του, ξαπλώνει στο κρεβάτι του και του επιτίθεται ερωτικά….

Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 25 (Κυριακή 16 Οκτωβρίου): Οι κινήσεις της Κατερίνας βγαίνουν σιγά σιγά στο φως. Ο Αλέξης αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι η Κατερίνα τον πλησίασε ερωτικά, ενώ η Εύα περιγράφει στη Βασιλική όσα συνέβησαν με τον Άρη. Η Αρετή πηγαίνει στον Στάθη με προθέσεις συμφιλίωσης, αλλά η συνάντησή τους θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη. Η Μυρτάλη κάνει επίθεση στον Κουράκο σχετικά με την Ευτυχία κι εκείνος αντιδρά πολύ έντονα. Η Ιουλία ξεκαθαρίζει μαζί του το ζήτημα της απόκτησης παιδιού και η απάντησή του δεν της αρέσει καθόλου. Ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη όταν η Κατερίνα μπει στην κρεβατοκάμαρα και του επιτεθεί ερωτικά.

Η γη της ελιάς: οι Βρεττάκοι σε πόλεμο. Ποιός θα «πατήσει φρένο»;
Η Μυρτάλη συνεχίζει να έχει απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε όλους. Μάλιστα, γυρίζει δεξιά και αριστερά και με καμάρι λέει πως την ίδια τακτική είχε ο πατέρα της και πήγε περίφημα. Κρατώντας αυτή τη στάση, η Μυρτάλη καταφέρνει να διαλύσει την επιχείρηση με τα καλλυντικά αλλά και να βάλει σε κίνδυνο την ηρεμία της οικογένειας της. Πλέον οι Βρεττάκοι βρίσκονται σε πόλεμο… Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η γη της ελιάς: Η Μυρτάλη διαλύει τους Βρεττάκους
“Μυρτάλη, οι άνθρωποι δεν είναι σκουπίδια”
Η Μυρτάλη συνεχίζει να φέρεται απαίσια στους εργαζόμενους του ελαιοτριβείου. Έχει μια απαράδεκτη, σκληρή, απαξιωτική στάση απέναντι τους, η οποία δεν τους αρέσει καθόλου κι έτσι αρχίζουν να παραπονιούνται στους Βρεττάκους.

Ωστόσο από την πλευρά των Βρεττάκων η συμπεριφορά της γίνεται ολοένα και λιγότερο αποδεχτή και για ακόμα μια φορά της επισημάνουν πως πρέπει να φέρεται στους εργάτες. “Μυρτάλη, οι άνθρωποι δεν είναι σκουπίδια, ούτε δούλοι σου για να μιλάς έτσι. Εργάζονται και μάλιστα πολύ σκληρά για το συμφέρον της εταιρίας. Για κοίτα σύνελθε γιατί θα τους διώξεις όλους με τους τρόπους σου και θα έχουμε πρόβλημα”, της λέει ο Μάνος.

Η Μαρίνα της χτυπάει το καμπανάκι

Την ίδια στιγμή, προσπαθεί και η Μαρίνα να της χτυπήσει το καμπανάκι. “Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω. Τι έχει αλλάξει, μου λες; Ηρέμησε λίγο, κατέβασε τους τόνους, μόνο κακό κανείς με αυτόν τον τρόπο”, της λέει, όμως η Μυρτάλη δεν δείχνει πως έχει την διάθεση να αλλάξει κάτι. “Με συγχωρείς, αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ποιος είναι το αφεντικό. Μέχρι εχθές ήταν όλα χαλαρά και ο καθένας έκανε ότι ήθελε. Αυτά πια κομμένα”, απαντά η Μυρτάλη με ύφος χιλίων καρδιναλίων.

Η Ισμήνη αποφασίζει να φύγει από την εταιρία

Στο μεταξύ, η Ισμήνη συνεχίζει να έχει προβλήματα μαζί της και αποφασίζει να φύγει από την εταιρία. “Μυρτάλη, μου λυπάμαι αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις μόνη σου. Εγώ φεύγω. Αποχωρώ από την εταιρία”, της λέει κατάμουτρα. Η απόφαση της προκαλεί την δυσαρέσκεια της Μυρτάλης κι έτσι οι δυο πρώην φίλες και συνεργάτιδες φτάνουν στα άκρα, με αποτέλεσμα η συνεργασία τους να φτάνει προς το τέλος. Η Μυρτάλη έχει πάρει φόρα και δεν την σταματά τίποτε.

Έκτακτη γενική συνέλευση

Λίγο αργότερα, συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρίας. “Θέλω να συναντηθούμε όλοι μαζί. Θέλω να γίνει γενική συνέλευση να συζητήσουμε ή μάλλον να σας ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό”, λέει στον Μάνο, στην Ιουλία και τον Ισίδωρο. Έτσι λοιπόν, το ραντεβού για την συνέλευση κανονίζεται στο σπίτι του Ισίδωρου.

Απαιτώ να αντικατασταθεί ο θείος Ισίδωρος

Αφού έχουν συγκεντρωθεί όλοι, η Μυρτάλη προκλητικά τους ανακοινώνει τα παρακάτω: “Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβω ουσιαστικό ρόλο στην εταιρία. Απαιτώ να αντικατασταθεί ο θείος Ισίδωρος και να αναλάβω εγώ η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης”.

Όλοι παγώνουν. Η Μυρτάλη καταφέρνει με την συμπεριφορά της να φτάσει την οικογένεια στα όρια της και φυσικά οι αντιρρήσεις όλων είναι έντονες. “Ο Μάνος της επιτίθεται λεκτικά: “Έχεις τρελαθεί τελείως;”, ενώ ο Ισίδωρος από την πλευρά του, θυμώνει πολύ και με την συγκατάθεση του Μάνου και της Μαργαρίτας σχεδιάζει να εκβιάσει με κάποιον τρόπο την Μυρτάλη, προκειμένου να της βάλει φρένο.