Επικαιρότητα:

Σασμός – Spoiler: Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει και η Καλλιόπη ζητά εκδίκηση

09 Νοε 2022 - 10:05 | Media
Σασμός – Spoiler: Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγει και η Καλλιόπη ζητά εκδίκηση

Η διαθήκη του Άγγελου αφήνει την Αργυρώ και την Άσπα πλουσιότερες, αλλά κάνει την Καλλιόπη άγριο θηρίο. Η καπετάνισσα δεν έχει πια περιουσία στα χέρια της στη σειρά Σασμός. Αφού ο Άγγελος κατάφερε να πάρει όσα ανήκαν στην Ανθούλα Σταματάκη, την μητέρα του και τα κληροδότησε στην αδερφή του την Αργυρώ.

Αυτό είναι κάτι που η Καλλιόπη δεν μπορεί με τίποτα να το δεχτεί. Η περιουσία που καλλιεργούσε ο άντρας της τώρα είναι στα χέρια της Αργυρώς Βρουλάκη. Δεν θα αφήσει όμως κάτι τέτοιο ατιμώρητο και δεν σκοπεύει να αλλάξει γνώμη. Ζητά εκδίκηση για την προδοσία του Άγγελου, όπως εκείνη την αντιλαμβάνεται. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι πως όλα θα καταλήξουν στον μικρό Πετρή, που είναι ένας Σταματάκης!

Αποφασίσει να αναλάβει δράση και να βάλει φωτιά στα χωράφια του Άγγελου για να μην μπορούν οι Βρουλάκηδες να τα αξιοποιήσουν. Προτιμά να τα καταστρέψει παρά να δει τα τα δουλεύουν οι εχθροί της και να δίνουν τους καρπούς τους σε αυτούς. Θα αφήσει την Αργυρώ απένταρη. Γιατί μπορεί οι Βρουλάκηδες να είπαν κατά το άνοιγμα της διαθήκης πως δεν τα θέλουν τα χωράφια των Σταματάκηδων, υπάρχει πάντα η περίπτωση να αλλάξουν γνώμη στο μέλλον. 

 Η Καλλιόπη έχει προμηθευτεί βενζίνη για να υλοποιήσει το εκδικητικό της σχέδιο, αλλά ένα χέρι δεν θα την αφήσει να σπείρει το κακό που έχει στο μυαλό της. Είναι το χέρι που δεν θα άφηνε ποτέ και κανέναν να κάνει κακό στην Αργυρώ. Ο Αστέρης γίνεται ασπίδα για όσα αφορούν την Αργυρώ και το αποφασιστικό του βλέμμα δεν αφήνει περιθώρια στην μητέρα του. Η πεισματάρα κι εκδικητική Καλλιόπη λυγίζει μπροστά στον γιο της. Βλέπει μπροστά της έναν άντρα που δεν δέχεται αντίρρηση εκείνη τη στιγμή και προσωρινά κάνει πίσω. Γιατί ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να γίνει πια ο ίδιος ο Σασμός.

ieidiseis.gr