Επικαιρότητα:

Σασμός: Ο Βαγγέλης απειλεί την Αργυρώ – που στρέφονται οι υποψίες του Αστέρη

30 Νοε 2022 - 11:38 | Media
Σασμός: Ο Βαγγέλης απειλεί την Αργυρώ – που στρέφονται οι υποψίες του Αστέρη

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων η κατάσταση είναι έκρυθμη. Ο Σταύρος παραδέχτηκε στην Αργυρώ στο τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού» ότι ποτέ δεν επιβιβάστηκε στην πτήση στα Γιάννενα. Παρέμεινε στην Κρήτη και με την συνεργασία του αδελφού του παρακολουθούσαν τις κινήσεις της.

Τη συνέχεια την πληροφορήθηκε από τον Αστέρη. Ο Βαγγέλης τον επισκέφτηκε στο μαγαζί του και τον απείλησε να σταματήσει να τριγυρίζει την Αργυρώ. Μάλιστα, δεν σταμάτησε στα λόγια. Όπως είδε με τα μάτια της η κοπέλα, άπλωσε το χέρι του και τον χτύπησε.

Η Αργυρώ ζήτησε εξηγήσεις για το περιστατικό από τον άνδρα της και τον αδελφό του σε μια συζήτησε που έληξε άδοξα. Ο Σταύρος παρέμεινε αμετανόητος – η ζήλεια τον έχει τυφλώσει και πλέον δεν πιστεύει κουβέντα από ό,τι του λέει Αργυρώ.

Για την Αργυρώ αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η πίεση που νιώθει από τον Παύλο και την Άσπα, οι οποίοι δεν συμφωνούν με την απόφασή της να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες, η ανάμειξη του Βαγγέλη στα προσωπικά της και μια κουβέντα του Μαθιού για το «χρέος» της προς τον Αστέρη την έχουν αναστατώσει. Η πρώτη κίνησή της είναι να συμβουλευτεί τη Στέλλα. Η δεύτερη είναι να ζητήσει εξηγήσεις από τη Μαρίνα; Ποιο είναι το μυστικό χρέος της προς τον Αστέρη;

Όμως, πριν προλάβει να βάλει σε εφαρμογή τα σχέδιά της, ο Βαγγέλης θα την προλάβει. Θα την επισκεφτεί στο γραφείο της στο ξενοδοχείο και θα απαιτήσει να πάψει να κοροϊδεύει τον αδελφό του. Πως θα αντιδράσει η Αργυρώ; Μένει να το δούμε…

Οι εξελίξεις στον «Σασμό» από τη σκοπιά των Σταματάκηδων
Και ενώ αυτά συμβαίνουν στον κλειστό οικογενειακό κύκλο των Βρουλάκηδων, η Καλλιόπη συνεχίζει να επεξεργάζεται σχέδια εκδίκησης κατά των αιώνιων αντιπάλων της. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Νικηφόρος, που πιστεύει ακράδαντα ότι πίσω από τη δολοφονία του πατέρα του βρίσκεται ο Παύλος.

Ο Αστέρης δεν βλέπει με καλό μάτι τα πάρε δώσε του ξαδέλφου του με την καπετάνισσα. Οι συχνές επισκέψεις του στο σπίτι τους τον έχουν βάλει σε υποψίες. Φοβάται πως το πείσμα του Νικηφόρου να εκδικηθεί τον θάνατο του Στεφανή τον έχει κάνει όργανο στα χέρια της Καλλιόπης και γι’ αυτό παρακολουθεί κάθε του βήμα.

Ανήσυχος για τις εξελίξεις, εξομολογείται τις σκέψεις του στο παπά Μιχάλη. Θα μπορέσει ο παπάς, με τις περιορισμένες δυνατότητες που του δίνει η αποστολή του, να αποτρέψει το κακό;

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου του «Σασμού»: