Επικαιρότητα:

Σασμός - spoiler: Μανόλης και Τζένη έρχονται πιο κοντά – τι θα κάνει ο Νικηφόρος;

02 Δεκ. 2022 - 11:13 | Media
Σασμός - spoiler: Μανόλης και Τζένη έρχονται πιο κοντά – τι θα κάνει ο Νικηφόρος;

Ο Νικηφόρος ήταν από τους πιο συμπαθείς στο κοινό ήρωες του «Σασμού» στον πρώτο κύκλο της σειράς. Ο θάνατος του πατέρα του τον πλήγωσε βαθιά και η ανακάλυψη της σχέσης της μητέρα του με τον Μαθιό, τον μέντορα και προστάτη του, κλόνισε την εμπιστοσύνη του στις αξίες με τις οποίες ανατράφηκε. Όμως, παρά τα εμπόδια που βρήκε στον δρόμο του, ο γιος του Στεφανή παρέμεινε το «καλό παιδί». Καλός γιος για τη Βασιλική, καλός φίλος για τον Μανόλη και καλός σύντροφος για τη Τζένη.

Όμως, από την επιστροφή του στο χωριό και μετά ο Νικηφόρος έχει δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Η βεντέτα με τους Βρουλάκηδες τον έχει απορροφήσει σχεδόν ολοκληρωτικά, έχει έρθει αναπάντεχα κοντά με την Καλλιόπη ενώ απομακρύνθηκε από τη Τζένη, την κοπέλα που αγαπούσε από μικρός και για χάρη της οποίας είχε πιαστεί στα χέρια και είχε τραυματιστεί. Κι επιπλέον είναι έτοιμος να «προδώσει» τον Μανόλη με τον χειρότερο τρόπο. Παρότι ο παιδικός φίλος του του έχει εξομολογηθεί το ενδιαφέρον του για τη Νάντια, την κοπέλα που έκανε την εμφάνισή της ουρανοκατέβατη στο Ρέθυμνο εργάζεται στο μπαρ του Ευθύμη, εκείνος επιμένει αν την πολιορκεί.

Ο Μανόλης και η Τζένη είναι στενοί φίλοι από παιδιά, όπως γνωρίζουμε, και στα δύσκολα ο ένας βρίσκει στήριγμα στον άλλο. Η Τζένη, όταν ο Νικηφόρος της ανακοινώνει τον χωρισμό τους, στρέφεται στον Μανόλη για παρηγοριά. Αλλά και ο Μανόλης έχει ανάγκη από την παιδική του φίλη. Η συμπεριφορά του Νικηφόρου σε σχέση με τη Νάντια τον έχει πληγώσει και το μίσος του προς τους Βρουλάκηδες το οποίος γίνεται κάθε μέρα που περνάει πιο έντονο, τον προβληματίζει και τον γεμίζει ενοχές.

Οι συναντήσεις ανάμεσα στους δύο φίλους θα πυκνώσουν το επόμενο διάστημα, γεννώντας ελπίδες στους τηλεθεατές ότι ίσως ο Μανόλης βρει επιτέλους το ήρεμο λιμάνι που έχει ανάγκη. Άλλωστε δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές που επέμεναν από την αρχή ότι τα αισθήματα του γιου του Παντελή προς το κορίτσι του κολλητού του δεν ήταν απολύτως «αθώα», ακόμα και αν ο ίδιος δεν το αντιλαμβάνονταν.

Και το ερώτημα είναι: Πως θα αντιδράσει ο Νικηφόρος στο πλησίασμα αυτών των δύο ανθρώπων; Θα έχει την ωριμότητα να αποδεχτεί την επιλογή της Τζένης και του Μανόλη να προχωρήσουν με τις ζωές τους;

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ταυτότητα της Νάντιας είναι ένα αίνιγμα που ζητάει λύση. Τι θα συμβεί αν αποδειχθεί ενώπιον όλων πως ο βιολογικός πατέρας της νεαρής γυναίκας δεν είναι άλλος από τον Στεφανή; Ποιος θα βρεθεί τότε να παρηγορήσει τον Νικηφόρο;