Επικαιρότητα:

J2US: O Μαυρίκιος Μαυρικίου χόρεψε ζεϊμπέκικο αλλά δεν… έσωσε την κατάσταση

03 Δεκ. 2022 - 23:07 | Media
J2US: O Μαυρίκιος Μαυρικίου χόρεψε ζεϊμπέκικο αλλά δεν… έσωσε την κατάσταση

Για μια ακόμα φορά στη σκηνή του J2US βρέθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. «Καλύτερα μαζί σου» ερμήνευσε το ερωτευμένο ζευγάρι με τον έναν να έχει μάτια μόνο για τον άλλον.

 Αν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δεν κατόρθωσαν να εντυπωσιάσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης προσπάθειας, ο νεαρός τραγουδιστής και παραγωγός δεν δίστασε να ρίξει… μια ζεϊμπεκιά στα πλαίσια της σκηνικής τους εμφάνισης χωρίς όμως να «μαζέψει» τα σκληρά σχόλια της Καίτης Γαρμπής, του Σταμάτη Φασουλή, της Δέσποινας Βανδή και της Βίκυς Σταυροπούλου.

«Ήταν λάθος, παιδιά μου. Ήταν λάθος. Ήταν λάθος. Αλλά δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι, βρε Ιλάειρα, δεν μπορώ μετά να βάζεις τα κλάματα. Για αυτό και σου έβαλα έναν βαθμό παραπάνω. Δεν φταις εσύ, το τραγούδι ήταν πολύ άλλο για σένα. Δεν μπορείς να το πλησιάσεις από πουθενά» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Σταμάτης Φασουλής προς την διαγωνιζόμενη αγαπημένη του Μαυρίκιου Μαυρικίου, Ιλάειρα Ζήση.

«Δεν σωζόταν Ιλάειρα από πουθενά» υπογράμμισε, με τη σειρά της, η Δέσποινα Βανδή στο ζευγάρι του J2US.