Επικαιρότητα:

J2US: Το κοινό δεν τους έσωσε από την τελευταία θέση και αποχώρησαν νωρίς

04 Δεκ. 2022 - 07:29 | Media
J2US: Το κοινό δεν τους έσωσε από την τελευταία θέση και αποχώρησαν νωρίς

Ακόμα ένα live του J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη νύχτα του Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha. Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια έδωσαν και πάλι τον καλυτερό τους εαυτό, όχι μία, αλλά δύο φορές προκειμένου να κερδίσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

 Έτσι, ύστερα από τις δύο εμφανίσεις των ζευγαριών, η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου έφεραν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τον Λευτέρη Μητσόπουλο την Λόλα και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη ενώ στην τελευταία την Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη και την Ναταλί Κάκκαβα με τον Κώστα Αγέρη.

Για αυτό, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τις ανατροπές που έφερε – ή όχι – η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στο J2US. Γιατί πάντα, άλλωστε, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο λαμπερό μουσικό σόου του Alpha έχουν οι τηλεθεατές.

Ένα ζευγάρι έμελλε να τραγουδήσει για τελευταία φορά, λοιπόν, στη σκηνή του J2US και να αποχωρήσει σε αυτό το 9ο live. Και αυτοί δεν ήταν άλλοι από τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Κώστα Αγέρη!

«Άδικο το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου, έκπληξη ναι. Ήταν ένα πανέμορφο όμως ταξίδι. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα, τον δάσκαλο μου που ήταν συνοδοιπόρος σε όλο αυτό έμαθα πολλά από εκείνον» τόνισε, με χαμόγελο, η όμορφη παρουσιάστρια.