Επικαιρότητα:

GNTM: Τα άκουσε από τους κριτές και την έστειλαν σπίτι της

06 Δεκ. 2022 - 09:06 | Media
GNTM: Τα άκουσε από τους κριτές και την έστειλαν σπίτι της

Το ταξίδι έκπληξη, που είχε ανακοινώσει την προηγούμενη εβδομάδα η Βίκυ Καγιά, πραγματοποιήθηκε και τα κορίτσια του GNTM μαζί με τους κριτές ταξίδεψαν στην πανέμορφη Μύκονο.

Οι τρεις κριτές εξήγησαν στις διαγωνιζόμενες τις διαδικασίες που θα ακολουθούσαν στο νησί των Ανέμων κι η περιπέτειά τους ξεκίνησε από το Nammos Village με τα μοντέλα να ξεναγούνται σε έναν υπερχλιδάτο προορισμό, όπου οι οίκοι μόδας αφηγήθηκαν τις πιο μοδάτες ιστορίες. Στην πρώτη δοκιμασία τα μοντέλα του GNTM έπρεπε να φωτογραφηθούν σε party mood με τρομερό κέφι και τη διάθεση στα ύψη. Guest star στη φωτογράφιση ήταν οι ίδιοι οι κριτές, ενώ στο τέλος υπήρξε και μία επιβράβευση.

Για την φωτογράφιση αποχώρησης τα κορίτσια έπρεπε να κάνουν πόζες στην παραλία Nammos και σε τρία διαφορετικά σημεία της, αναδεικνύοντας το flair της εποχής των 50’s και φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια. Η δοκιμασία αποδείχθηκε πολύ απαιτητική ενώ τέσσερα μοντέλα απογοήτευσαν τους κριτές του GNTM, καθώς δεν ακολούθησαν καθόλου τις οδηγίες τους. Μάλιστα δεν έλειψαν κι οι αντιδράσεις ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες τόσο για την επιβράβευση της προηγούμενης δοκιμασίας, όσο και για το πλεονέκτημα που περιείχε.

Λίγο από την τελική ευθεία, το μοντέλο που είχε τη χειρότερη λήψη κι αποχώρησε, ήταν η Γεωργιάννα, η οποία δεν άκουσε καθόλου καλά σχόλια για τη στάση του σώματός της και την έκφρασή της.