Τσέγκου για ΣΚΑΪ: Βρέθηκα ξαφνικά στον δρόμο- Η Κουτροκόη έχει και ένα παιδί που το μεγαλώνει μόνη της

06 Δεκ. 2022 - 10:40 | Media
Τσέγκου για ΣΚΑΪ: Βρέθηκα ξαφνικά στον δρόμο- Η Κουτροκόη έχει και ένα παιδί που το μεγαλώνει μόνη της

Τη Μάγδα Τσέγκου συνάντησε σε βραδινή της έξοδο η κάμερα της εκπομπής Ηappy Day και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννούλιας.

«Ήμουν από τις πρώτες το 2017 που μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων το 2017 γιατί θεωρώ ότι είναι ένα κοινωνικό ζήτημα και είχα δεχτεί πάρα πολύ bullying στα social media αλλά δε με ενδιαφέρουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν απλά ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζουν» είπε αρχικά η Μάγδα Τσέγκου.

Για την ξαφνική αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από το κανάλι του Φαλήρου η ίδια τόνισε: «Διάβασα κι εγώ ότι η Ντόρα Κουτροκόη έφυγε από τον ΣΚΑΪ, δεν γνωρίζω το γιατί, αλλά κάπως έτσι είχα φύγει κι εγώ όταν ήμουν στο ίδιο κανάλι. Ξαφνικά έμαθα ότι απολύομαι, βρέθηκα στον δρόμο τότε. Σε παίρνουν ένα τηλέφωνο και σου λένε “παρακαλώ περάστε από το λογιστήριο”.

Νομίζω ότι πρέπει σε όλες τις δουλειές πρέπει να υπάρχει ένα ανθρώπινο πρόσωπο. Δεν αφήνεις έναν άνθρωπο στο δρόμο στη μέση της χρονιάς. Και η Ντόρα έχει και ένα παιδί που το μεγαλώνει μόνη της. Εμένα αυτό λίγο με χάλασε. Από την άλλη πλευρά, για να σταμάτησαν τη συνεργασία τους, αυτοί κάτι ξέρουν».

Δείτε όλα όσα είπε η Μάγδα Τσέγκου στο σχετικό βίντεο:

thecaller