Επικαιρότητα:

Αντίνοος Αλμπάνης: Έκανε την ανατροπή και φίλησε τον έκπληκτο Θεοχάρη Ιωαννίδη

16 Δεκ. 2022 - 08:41 | Media
Αντίνοος Αλμπάνης: Έκανε την ανατροπή και φίλησε τον έκπληκτο Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out του Mega και κάθισαν στην ταράτσα της εκπομπής για μια βραδιά με συζήτηση, παιχνίδι, δοκιμασίες και πολλές αποκαλύψεις.

 Μετά το μεγάλο φινάλε του Maestro, μιλάει για τη σειρά που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix, ενώ με αφορμή αυτό ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον βάζει να κάνει τηλεφωνική φάρσα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο Αντίνοος Αλμπάνης ξαφνιάζει τον δημιουργό του Maestro ρωτώντας τον αν η Μπλου, ο σκύλος του, που συμμετείχε στη σειρά θα πρέπει να ανοίξει καρτέλα ενσήμων για το Netflix.

Η φάρσα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη:
 
 
Ο ηθοποιός σχολίασε τη σειρά και τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκε μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, καθώς επίσης και τον ενθουσιασμό του για το «ανέβασμά» της στην πλατφόρμα του Netflix: «Ήταν κάτι που γνωρίζαμε σαν πιθανότητα πολύ καιρό. Όταν ανακοινώθηκε, με συνεπήρε το κύμα ενθουσιασμού λες και πήραμε τη Eurovision. Είναι μία επιβράβευση δουλειάς που είναι δύσκολη και απαιτητική και έχουν δουλέψει πολλοί άνθρωποι για αυτό. Δεν γίνει προβολή, δίνει την προοπτική της προβολής. Κάνουμε μία δουλειά που λόγω γλώσσας απευθύνεται σε Έλληνες, λες ίσως το κοινό ενδιαφερθεί. Θα με ενδιέφερε να δουλέψω στο εξωτερικό. Με τον Χριστόφορο μας έδεσε η αγάπη για τη δουλειά. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να αγαπάει τη δουλειά, να μην είναι ανταγωνιστικός, να αγαπάει τους συναδέλφους του. Με τον ρόλο που υποδύομαι έχω ως κοινό το σκυλί και μου φαινόμαστε απόμακροι. Ο Μιχάλης επενδύει περισσότερο στις σιωπές και το μυστήριο, ενώ εγώ δείχνω έτσι αλλά δεν είμαι, είμαι σούργελο και ανόητος», πρόσθεσε για τον ρόλο του.

  
Όσα είπε για το Maestro:
 


 
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για τον έρωτα που τον στιγμάτισε και προσπάθησε να τον ξεπεράσει με ψυχοθεραπεία: «Έχω εγκλωβιστεί σε έναν έρωτα σαν αυτό του Μιχάλη και μέχρι και σήμερα με τον ψυχοθεραπευτή προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Τον έρωτα τον έχω ξεπεράσει αλλά γιατί ενεπλάκην σε όλο αυτό προσπαθώ να λύσω. Θα με κάνει να ερωτευτώ μία ήρεμη ψυχή, να μην έχει απαιτήσεις και το πιο σημαντικό να μην με αλλάξει», σχολίασε για την εμπειρία του αυτή.

Το σχετικό απόσπασμα:
 
 
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης σχολίασε το φιλί του Αντώνη και του Σπύρου στη σειρά Maestro κι ο Αντίνοος Αλμπάνης, τότε, σηκώθηκε και τον φίλησε λέγοντας: «Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσει το διαδίκτυο παντού με φιλιά;», για να δώσει τη δική του διάσταση κι άποψη για το γεγονός.

Δείτε το βίντεο:
 
 
 
Για την μεγάλη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε πως δέχτηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης τα οποία τον συγκίνησαν: «Έλαβα ένα φορτηγό από φανταστικά μηνύματα την περίοδο που είχα την περιπέτεια με την υγεία μου. Ήταν συγκινητικά και νομίζω ότι το πιο συγκινητικό μιας κοπέλας, η οποία μου έγραψε ότι ήταν με τη μητέρα της στους ίδιους διαδρόμους με τα stand με τους ορούς και θυμήθηκα μάλιστα ποια ήταν» και πρόσθεσε πως αυτή η κίνηση τον βοήθησε πραγματικά.

Σχετικά με το μέλλον του, ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε πως δεν αποκλείει τίποτε από τη ζωή του. Ενώ για την απόκτηση ενός παιδιού δήλωσε πως φοβάται τον κόσμο έτσι όπως είναι. Περισσότερο θα έβλεπε το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, αφού θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία σε ένα παιδί που έχει ανάγκη αγάπη και οικογένεια.

Όσα είπε για το ενδεχόμενο ενός γάμου: