Αυτή η νύχτα μένει: Μια δολοφονία φέρνει τα πάνω κάτω – Αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι του θανάτου της Μαρίνας

09 Ιαν. 2023 - 12:29 | Media
Αυτή η νύχτα μένει: Μια δολοφονία φέρνει τα πάνω κάτω – Αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι του θανάτου της Μαρίνας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» που επιστρέφει από τις 19 Ιανουαρίου σε νέες νύχτες μετάδοσης καθώς θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40.

Το κουβάρι του θανάτου της Μαρίνας που στοιχειώνει τις ζωές όλων, αρχίζει να ξετυλίγεται ενώ μία δολοφονία φέρνει τα πάνω κάτω.

Η Φωτεινή που πάντα στήριζε τον πατέρα της βρίσκεται απέναντί του, «φτάνουν τα ψέματα».

Καλά κρυμμένα μυστικά κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν συμπαρασύροντας τα πάντα, «η ιστορία σου έχει τρύπες, μπάζει από παντού».

Είναι ένας εφιάλτης και πρέπει να μπει ένα τέλος. Μία νέα δολοφονία χοντραίνει το παιχνίδι και θέτει νέα ερωτήματα, «εσύ τον σκότωσες ρε;»

Ο Μίλτος βαδίζει στον πιο σκοτεινό δρόμο της ζωής του καταστρέφοντας ό,τι και όποιον βρεθεί μπροστά του.

Ο Στέλιος δεν αντέχει ούτε ανέχεται άλλο την κατρακύλα του γιου του, «θα τον σκοτώσω».

Η Ζέτα είναι μπερδεμένη. Ο Στρατής δεν σταματά να την διώχνει, «δε σ’ αγαπάω σήκω φύγε», όμως εκείνη διαβάζει κάτι άλλο στα μάτια του.

Ο Σταύρος δε χάνει την ευκαιρία και εντείνει την «πολιορκία» του και κάποιες στιγμές η Ζέτα μοιάζει να ανταποκρίνεται.

Ο Γιώργης λιώνει για τη Νίτσα και είναι έτοιμος να της προσφέρει τα πάντα «τι άλλο να κάνω, να βγάλω την καρδιά μου να σου την δώσω;»

Ο Χρήστος καίγεται από τη μανία της εκδίκησης, όμως, δεν μπορεί πια να κλείνει τα μάτια σε αυτό που νιώθει για τη Βάσω.

Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα στα νέα επεισόδια της Νύχτας. Ζωές που έχουν καθοριστεί από τα ψέματα θα αλλάξουν. Η αλήθεια ζητά επίμονα να αποκαλυφθεί χωρίς να υπολογίζει τις απώλειες. Πάθος, έρωτας, εκδίκηση, μίσος και κάπου εκεί πάντα να παραμονεύει ο θάνατος. Το φως και το σκοτάδι εναλλάσσονται στις ζωές των ηρώων που πάντα καταλήγουν στο «Όνειρο». Γιατί η ημέρα μπορεί να διαλύει τα όνειρα, η νύχτα όμως, θα ανήκει πάντα στο όνειρο.

Δείτε το καταιγιστικό trailer: