Παγιδευμένοι Spoiler: Σε κατάσταση σοκ η Άννα και βασική ύποπτη για φόνο

13 Ιαν. 2023 - 08:46 | Media
Παγιδευμένοι Spoiler: Σε κατάσταση σοκ η Άννα και βασική ύποπτη για φόνο

Με νέα επεισόδια αναμένεται να επανέλθουν οι Παγιδευμένοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, από την προσεχή Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Οι ανατροπές σε αυτά θα είναι πολλές και η αρχή θα γίνει με την κατάσταση που θα βρεθεί η Άννα προσεχώς.

Ειδικότερα, ο Σταύρος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Άγγελος κατάφερε να ξεφύγει και τα βάζει με αυτούς που ξέρει ότι μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Ο Αλέκος, η Υβόννη και η Κλειώ θεωρούνται βασικοί ύποπτοι και τους καλεί αμέσως για καταθέσεις. Την ίσια ώρα, ο Ανδρέας εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο δραπέτης και, φυσικά, η Άννα που παραμένει αγνοούμενοι. Ο Δημήτρης συμμετέχει στις έρευνες και μια μαρτυρία τούς οδηγεί στο δάσος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νιόβης Καραπίπερη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv, η Άννα περπατά σαν χαμένη στη μέση του δρόμου και ο Δημήτρης τρέχει κοντά της και βλέπει ότι είναι χτυπημένη. Προσπαθεί να την πλησιάσει, αλλά εκείνη τον αποφεύγει, ευρισκόμενη εμφανώς σε κατάσταση σοκ. Ανήσυχος την μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ λίγο παραπέρα οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν το πτώμα του Άγγελου ο οποίος έχει πυροβοληθεί στο στήθος.

Αναπόφευκτα, η Άννα είναι η βασική ύποπτη για τον φόνο καθώς τα δαχυλικά της αποτυπώματα βρίσκονται πάνω στο όπλο του φόνου. Η ίδια, όμως, αδυνατεί να θυμηθεί το παραμικρό και το γεγονός ότι κρατά το στόμα της κλειστό επιβαρύνει τη θέση της.Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια και ξεκινά τις έρευνες του τονίζοντας ότι αυτό που κάνει είναι παράτυπο. Εκείνος, όμως, δεν σταματά, έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για τη γυναίκα που αγαπά. Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Τα στοιχεία είναι εναντίον της, εκείνη δεν θυμάται το παραμικρό και έτσι παραπέμπεται στον ανακρτιτή.

Κάποια στιγμή, όμως, στο μυαλό της έρχεται μια εικόνα. Κρατά το όπλο, σημαδεύει τον Άγγελο, ο οποίος την παρακαλεί να μην τραβήξει τη σκανδάλη και μετά… το απόλυτο κενό. Κανείς πια δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Ο Δημήτρςη της λέει ότι την αγαπά και θα είναι δίπλα της ακόμα κι αν το έκανε και ο ανακριτής διατάζει τη μεταφορά της στη φυλακή