Επικαιρότητα:

Survivor All Star: Χαμός στο σημερινό συμβούλιο για τους followers – η αντίδραση του ζαχαροπλάστη

16 Ιαν. 2023 - 13:08 | Media
Survivor All Star: Χαμός στο σημερινό συμβούλιο για τους followers – η αντίδραση του ζαχαροπλάστη

Το «Survivor All Star» επιστρέφει σήμερα με νέο επεισόδιο και με μια συγκλονιστική μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

 Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής, η Κόκκινη ομάδα ψήφισε και έβγαλε στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, γνωστό στους τηλεθεατές ως «ζαχαροπλάστη». Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που οι συμπαίκτες του βγάζουν στον τάκο τον Κώστα, ο οποίος απορεί με τη στάση τους και δεν κρύβει τα παράπονά του

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα ήθελα να ζητήσω μήπως να αποχωρήσω. Γιατί θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ άδικο αυτό. Φέρνω πόντους στην ομάδα, δεν ενοχλώ κανέναν και να είμαι συνέχεια στον τάκο; Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν φέρει πόντους σήμερα και δεν είναι στον τάκο. Δεν έχουν φέρει ούτε την προηγούμενη φορά όταν εγώ σε κάθε αγώνισμα φέρνω έναν πόντο. Είναι πάρα πολύ άδικο και ειλικρινά το σκέφτομαι μήπως να αποχωρήσω από μόνος μου» τον ακούσαμε να λέει χθες.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει και στο trailer του νέου επεισοδίου της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου. «Τα συναισθήματά μου για την ομάδα μου πλέον έχουν αλλάξει» λέει και ανησυχεί για το τι θα σκέφτονται πίσω στην Ελλάδα η γυναίκα και τα παιδιά του.

Στο θυελλώδες συμβούλιο που ακολουθεί οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες που σιγόβραζαν τις προηγούμενες ημέρες ξεσπούν και φαίνονται επιτέλους ξεκάθαρα οι διάφορες ομάδες που έχουν διαμορφωθεί στο εσωτερικό των Κόκκινων και τον Μπλε.

«Εγώ δεν είμαι influencer» ακούμε να λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος, προφανώς αναφερόμενος στους «υποστηρικτές» που έχουν συγκεκριμένοι παίκτες, οι οποίοι τους στηρίζουν σε κάθε ψηφοφορία και διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. «Άμα ήρθες για να γκρινιάζεις για τους followers, εμείς φταίμε;» είναι η απάντηση που θα λάβει από τον ενοχλημένο Αναγνωτόπουλο, ενώ η Ασημίνα θα ζητήσει να απομακρυνθεί για λίγο από το σημείο όπου γίνεται το συμβούλιο λόγω αδιαθεσίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο: