Επικαιρότητα:

Survivor All Star: Η αντίδραση του Bo και της Ελευθερίας Ελευθερίου με τα φιλιά Καρολίνας - Πρίαμου

23 Ιαν. 2023 - 09:25 | Media
Survivor All Star: Η αντίδραση του Bo και της Ελευθερίας Ελευθερίου με τα φιλιά Καρολίνας - Πρίαμου

Το Survivor All Star κάνει τα πάντα για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.... αυτή τη φορά φαίνεται ότι τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα  γύρω από το φλερτ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου.

Όλος αυτός ο πανικός δεν έχει δημιουργηθεί μόνο επειδή υπάρχουν νέοι έρωτες στο παιχνίδι αλλά επειδή και οι δύο παίκτες βρίσκονταν σε σχέση. Όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον ο Μπο ήταν ο σύντροφος της Καρολίνα, ενώ σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Μάριος Πρίαμος βρισκόταν σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

 Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου. Αν και οι δυο τους δεν έχουν παραδεχθεί δημόσια τη σχέση τους, φαίνεται να είναι μαζί από τα Χριστούγεννα, όχι πολύ καιρό πριν αναχωρήσει ο παίκτης για Άγιο Δομίνικο.

«Η Ελευθερία Ελευθερίου μου λέει το ρεπορτάζ μου ότι ειναι όντως χάλια, παρόλο που το Σάββατο την είδαμε να ειναι στα μπουζούκια. Η φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποδεικνύει ότι είναι μαζί από τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν να ειναι μαζί».

Σύμφωνα με πληροφορίες και spoiler η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μια από τις παίκτριες που προετοιμάζονται να μπουν στο Survivor All Star. Άραγε οι εξελίξεις αυτές θα επηρεάσουν την απόφασή της;