Επικαιρότητα:

Survivor All Star: Ήμασταν κι εμείς με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα στην καλύβα

23 Ιαν. 2023 - 09:57 | Media
Survivor All Star: Ήμασταν κι εμείς με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα στην καλύβα

Σάκης με Μαριαλένα και Καρολίνα με Μάριο Πρίαμο παραδέχθηκαν στο Συμβούλιο του Survivor All star ότι συναντιούνται κρυφά.

Στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor, έγινε γνωστό ότι κάποιοι παίκτες συναντιούνται κρυφά στη ζούγκλα, παραβιάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα οι οποίοι και συνελήφθησαν από τις κάμερες να βρίσκονται σε πολύ κοντινές περιπτύξεις, απομονωμένοι από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, σε μια τυχαία καλύβα που ανακάλυψαν στην ζούγκλα.

Αφού δέχθηκαν τις παρατηρήσεις του Γιώργου Λιανού, οι δυοτους κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις και να δικαιολογήσουν όλα όσα παρακολουθήσαμε στα πλάνα που προβλήθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές» τόνισε, αρχικά, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο να συμπληρώνει: «Εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και  μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους».

Δεν ήταν οι μόνοι όμως, αφού στο τέλος ήρθε και η αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη πως ήταν κι εκείνος με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην καλύβα…

 Όταν λίγο αργότερα, η Ασημίνα ζήτησε από την Καρολίνα να μην εκθέσει το άτομο με το οποίο έχει σχέση έξω από το παιχνίδι, η ίδια ξεκαθάρισε ότι η προσωπική της ζωή αφορά μόνο την ίδια.

«Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

div style="position:relative;padding-bottom:56.25%;">