Η γη της ελιάς - spoiler: Σοβαρό τροχαίο για τον Φίλιππο - Θα το ξεπεράσει;

24 Ιαν. 2023 - 09:28 | Media
Η γη της ελιάς - spoiler: Σοβαρό τροχαίο για τον Φίλιππο - Θα το ξεπεράσει;

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς». Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Αλέξης Μίχας έκανε αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια.

 «Πραγματικά τις επόμενες τρεις εβδομάδες πολλά θα συμβούν στη “γη της ελιάς” που θα μας καθηλώσουν. Θα περάσουμε σήμερα σε μια άλλη ιστορία στον Φίλιππο και στη Βασιλική. Έχουμε δει ήδη από το τρέιλερ ότι η σχέση τους θα περάσει πολύ σοβαρή κρίση καθώς η Βασιλική νομίζει και λάθος βέβαια νομίζει ότι ο Φίλιππος την έχει απατήσει.

 Θα ζητήσει διαζύγιο και όλο αυτό θα λειτουργήσει πάρα πολύ άσχημα στον Φίλιππο που στεναχωριέται πάρα πολύ, δεν μπορεί να το πιστέψει και ξεκινάει το ποτό. Κάθε βράδυ πηγαίνει στο καφενείο του Πότη και πίνει και ένα βράδυ που δεν θα είναι σε καθόλου καλή κατάσταση θα φύγει από εκεί με το αυτοκίνητο και θα έχει ένα τροχαίο.

 Θα χτυπήσει με το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο, ευτυχώς τα χειρότερα θα αποφευχθούν. Η Βασιλική φυσικά τρέχει αμέσως στο πλευρό του όπως και όλη η οικογένεια του, του συμπαραστέκεται.  Ο κίνδυνος θα ξεπεραστεί σχετικά γρήγορα όμως αρχίζει να παρουσιάζει κάποια προβλήματα στην υγεία του. Αρχίζει να έχει έντονα μουδιάσματα στα πόδια. Θα του αφήσει πρόβλημα στην υγεία του αυτό το τροχαίο ή θα το ξεπεράσει;», ανέφερε ο δημοσιογράφος.