Επικαιρότητα:

Αντώνης Κανάκης: Συνεχίζεται η άγρια κόντρα με τον Οικονόμου - Τα χάνεις με την κατρακύλα και το θράσος

25 Ιαν. 2023 - 09:28 | Media
Αντώνης Κανάκης: Συνεχίζεται η άγρια κόντρα με τον Οικονόμου - Τα χάνεις με την κατρακύλα και το θράσος

Μετά τις δηλώσεις και το «Tweet» του Οικονόμου, ο Αντώνης Κανάκης ξαναχτυπά: «Τα χάνεις με την κατρακύλα και το θράσος της δημοσιογραφίας».

Χτύπημα «κάτω από την ζώνη» από τον Δημήτρη Οικονόμου στον Αντώνη Κανάκη. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, ανέφερε στο twitter ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Καινούρια κόντρα από ότι φαίνεται έχει ξεσπάσει στα τηλεοπτικά δρώμενα και δεν λέει να κοπάσει. Συγκεκριμένα μετά το tweet που έκανε ο Δημήτρης Οικονόμου πριν από λίγες ημέρες, ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε και σχολίασε τον καυγά που είχε ο δημοσιογράφος με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Τα χάνεις με την κατρακύλα και το θράσος»
«Έχουμε έναν ακόμα καυγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε γίνονται καυγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε που και που συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καυγάς; Σε αυτόν τον καυγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης κι ευθύς αμέσως προβλήθηκε το βίντεο.

«Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια» έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης για τον επίμαχο καυγά. 

Η κόντρα Κανάκη – Οικονόμου
Αφορμή για την εν λόγω κόντρα αποτέλεσε ένα σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλύτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλύτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλύτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης, μιλώντας στην συνέχεια για «φίδια».

Οι αναφορές αυτές πυροδότησαν την αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου. Ο δημοσιογράφος θέλησε να απαντήσει δημόσια στον Αντώνη Κανάκη μέσα από το Twitter γράφοντας πως «πιάστηκε με τον… Στάθη στην πλάτη» αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο που είναι κατηγορούμενος για revenge ρorn.

«Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον Αντώνης Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο, ο μπαγασακος ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου.