Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης αδυνατεί να πιστέψει ότι η Άννα είναι ένοχη

25 Ιαν. 2023 - 10:14 | Media
Παγιδευμένοι:  Ο Δημήτρης αδυνατεί να πιστέψει ότι η Άννα είναι ένοχη

Η Άννα αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της, είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα. Έχει πάθει αμνησία. Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όπλο. Είναι δικά της.

Ο Ανδρέας πηγαίνει συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης ζητεί εξηγήσεις. «Δεν είναι καλά τα νέα. Θα συλλάβω την Άννα ως ύποπτη για τον φόνο του Άγγελου. Είναι εντολή του εισαγγελέα», του απαντάει. Ο Ανδρέας απευθυνόμενος στην Άννα, της λέει με τρεμάμενη φωνή: «Συγγνώμη, πρέπει να το κάνω. Πρέπει να σε πάω στο τμήμα» και τη συλλαμβάνει.

Ο Δημήτρης, αδυνατώντας να πιστέψει ότι η Άννα είναι ένοχη, αρχίζει να ερευνά παράτυπα την υπόθεση για το τι έχει συμβεί θέτοντας την καριέρα του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος, για μία ακόμα φορά, βρίσκεται απέναντί του. Παράλληλα ο Σπύρος είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την οικογένεια της Άννας για το τι της έχει συμβεί. Η εσωτερική του πάλη ανάμεσα στο καθήκον και τη συνείδησή του αβάστακτη. Κι ενώ οι έρευνες δεν οδηγούν πουθενά, η Άννα παραπέμπεται στον ανακριτή. Η σιωπή της επιβαρύνει τη θέση της μέχρι που κάποια στιγμή θυμάται και όλα παγώνουν!